Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélye normális férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye normális férfival ismerkedni a mai világban egy 26 éves két 3 év alatti gyermekes anyának? Vagy lehetetlen küldetés ?

Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 20:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
15%
Igen, van jó sok balek béta…
2022. jún. 9. 08:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Én ismertem olyan elvált nőt, aki 4 gyerekkel újra férjhez ment, szóval esély az mindig van.

Elvált, gyerekes apákkal. Amikor nekem elváltak a szüleim apukám kifejezetten olyan nőt keresett, akinek már volt gyereke, mert ő megmondta, hogy nem kezdené elölről. Akinek még nincs gyereke, az majd akar, és ha a férfi már nem akar újra családot alapítani, akkor neki is alkalmazkodni kell.

2022. jún. 9. 23:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

22: ez igaz de azert itt 2db 3 év alatti van tehát pont előről kezdi csak más gyerekével. Ez a legdurvább kombó.

Illetve a kérdésben benne volt hogy normális férfival.

Aki normális az kaphat magának nőt gyerek nélkül is, ha meg elvált gyerekes és normális akkor szinte ki van zárva hogy újra kezdi de más gyerekével.

Ettől függetlenül van esélye a kérdezonek, mert az alacsony százalékos lehetőség is lehetőség.

2022. jún. 10. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!