Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azon változtatni, ha általában az ilyen magányos srácok vonzanak?
Mondok példát:
A legutóbbi srác egy francia fiú volt, de nem ez volt a baj, mármint az angollal nem kínlódtunk. 2,5 hónapot volt itt Budapesten. Egy darabig nagyon klassz volt minden, nagyon sokat találkoztunk, csomó programot csináltunk, rengeteget beszélgettünk, a szex is fantasztikus volt, fogta a kezemet az utcán, stb.
Aztán végül az elutazása előtt nem sokkal lett vége, mert megsértődtem, hogy lemondott egy vacsit, és nem is szólt időben, és azt mondta, tegyük át a jövő hétre inkább. Aztán végül ott kötöttünk ki, hogy elég instabilnak érzi magát az utóbbi napokban, és nem tud most ilyen fix időpontokon ott lenni, szeretne egyedül lenni esténként, és feltöltődni, és jobb inkább, ha nem találkozunk többet, mert szabad akar maradni..
De azóta is nézi minden story-mat, lájkolgat, 1-2x írt is valamire (de konkrétan beszélgetni nem szoktunk).
Most meg elutazott Buenos Airesbe, és onnan posztolgat egy macskával, hogy burritot esznek a fagyban..
Úgy szenvedek már ettől, hogy mindig az ilyen srácok vannak rám a legnagyobb hatással. Volt olyan is, aki éppen azt mondta, hogy ő nem igényli a folytonos beszélgetést meg kapcsolattartást.
Azt azért hozzá kell tenni, hogy én egyáltalán nem vagyok így sem egy tapadós lány! Introvertalt vagyok én is, tudom, milyen ez, és egyébként sem keresek túl komoly kapcsolatot.
De ők meg folyton egyedül vannak, utazgatnak össze-vissza, és bármi kis probléma van, már egyből inkább egyedül akarnak maradni..
Mit lehetne tenni ez ellen? Miért vonzom az ilyeneket?
Mert egyébként meg normális srácok, szóval azt nem lehet mondani, hogy rosszul választok.

Ezt hívják modern gyarmatosításnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!