Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimálbérres fizetéssel ne is álmodjak arról h valaha is megtalálom a szerelmet ugye?
Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 22:25
11/18 anonim válasza:
Lassan havi 1.3 millióból nem lehet kijönni normálisan
12/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy ahogy a 12es is irja, lassan lehetetlen kijönni havi 1M.ből is! Egyszerüen annyira drága az élelmiszer, a lakhatás, hogy ez sem egy hatalmas fizetés, mi ketten keresünk 1.2-1.5M körül, de ez se sok, és nagyon távol áll az életünk a luxustól! Egy havi bevasárlás, egy 4tagu családnak, havi 300-nál már nem áll meg, (igaz, a férjem glutén laktóz, szójaérzékeny)!
Egyébként, ha minimálbért keresel, hogyan akarod fizetni a randiprogramokat? A benzint, amivel odamentek? Stb.t?
13/18 anonim válasza:
13. arra célzol, hogy emelni kellene a minimálbéren, mert nem lehet belőle megélni?
14/18 anonim válasza:
14
Mindenkinek a bérét emelni kellene! Ki nem mondott kérdésedre a valaszom, nem nem jarnék minálbért kereső ferfival! Nagyon sajnálom őket, meg minden, de én jobban szeretem a nyugodt, anyagi problémáktól mentes életet
15/18 anonim válasza:
Nekem történt egy bizonyos dolog az életemben, (nem releváns, hogy mi) ami miatt rákényszerültem egy minimálbéres munka elvégzésére. Ez 2 évig tartott. Láss csodát eközben talált rám a szerelem. Igaz, hogy ennek ugyan vége lett, de életem legszebb évei voltak ezek.
16/18 anonim válasza:
Egy dagadt igénytelen nőd az lehet minimálbéresen is!
17/18 anonim válasza:
Ne álmodj,hanem tegyél érte. Nyiltan jelentsd ki,hogy nem vagy eleresztve és nem tudod drága helyre vinni, tervezel a jövőben váltani és tanulni,de jelenleg ez van
18/18 anonim válasza:
Na, azt hadd kérdezzem már meg, hogy mit csinálsz, ami ÉPPEN minimálbért fizet? Mert szerintem olyan állás nincs az országban. AZ egy dolog, hogy arra vagy bejelentve, a többit pedig zsebbe kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!