Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unalmas a nőknek, hogy csak a top 5%-ával randiznak a férfiaknak, nem lenne izgalmas néha egy incellel is randizni?
9-es kommentelő vagyok.
Köszönöm a sok privát üzenetet illetve ajánlott szakirodalmat. Mivel a Tinder a vezető applikáció a kutatásomban, ezért értelemszerűen nem fogok innen senkivel randizni menni.
A szakirodalmakat pedig át fogom olvasgatni, azt pedig hogy mit írok bele és mit nem még nyilván számomra is kérdéses.
A saját részemet ezennel be is fejeztem itt, nem szeretném hogy a kérdező miattam ne kapjon válaszokat a kérdésére.
További szép estét mindenkinek
11
Az általad elsőként belinkelt videóban szereplő pasinak ugyanezzel a három képpel biztos összehoznék napi több randit a Tinderen.
Csak nem kéne annyira fantáziátlannak lenni, hogy egy "Szia, hogy vagy?"-tól várod a csodát.
Onnantól nevetséges a számomra a következtetés, amit ki akartak hozni ebből a "kísérletből", hogy a 18 éves csaj elmondja, hogy milyen magabiztosan indult neki ennek a kihívásnak, mert ő aztán mennyire tudja, hogy mi kell a nőknek, bla-bla-bla.
Ehhez képest a kudarcos ismerkedési kísérletek demonstrálására használt képernyőfotók tele vannak "Szia X, hogy vagy?" üzenetekkel, meg a végén "no reply"-ként értékelik (vagyis mintha nem érkezett volna válasz a nőtől, akivel ismerkedni próbált) azt, hogy a pasi profiljával úgy zárta le a nevében levelező csaj a kommunikációt pár üzenetváltás után, hogy "Sokat dolgozom mostanában", és utána az ég világon semmi se nem kérdezett, se nem írt a nőnek, és ezt megelőzően sem kérdezett a meglehetősen sablonos, semmitmondó "Hogy vagy?" és "Elfoglalt vagy / sok a dolgod mostanában?" a nőtől, akivel - állítólag - ismerkedni próbált.
"Nem unalmas, hogy egy nyaraláson mindig a szép helyekre mentek és a normális szállásokra?"
De unalmas, ezért szoktam kempingezni. Na az már izgalmasabb, néha nem is rossz, ha nem csupán a puccos hotelekben gondolkodik az ember, van benne egy kis extra, egy kis kihívás.
Egy hotelben hol a kihívás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!