Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem helyes inkább csúnya férfiként érdemes a megszólításos ismerkedéssel próbálkozni?
Szintén csúnya férfiként ezt én nem javaslom. Főleg nem csinos, jóalakú, szép nőknél nem fog működni. Nekem ami kevéske nő összejött az 50 évem alatt, az munkahelyről, barátikörből hoszabb rövidebb ismerkedés után sikerült. Idegen nőtől soha, sehol nem kaptam semilyen jelzést, hozzám se szóltak soha sehol, ezért nyilván nem is mentem oda senkihez alkalmatlankodni.
Ja, és persze a legfontosabb, hogy bőven az alatt a szint alatt próbálkoztam, ami kb én lehetek.
Ha ebből indulsz ki, akkor egyedül fogsz meghalni :D. Amúgy meg miért nem olvasol a sorok között. Volt kemény 41 éved, hogy egy szép nő leálljon veled rondaként, mégse történt meg. Lehet akkor talán nem életszerű, amiről te álmodozol...
Nem rosszindulatból mondom, de nullák az esélyeid.
Ha le akarsz szólítgatni csajokat, akkor menj el fesztiválokra inkább, ahol sok ember van, ne az utcán és ne ezzel a dumával.
De ha csúnya vagy amúgy, ne sok jóra számíts.
Maradhatsz egyedül is. Egyébként egy cipőben vagyunk, bár én még fiatalabb vagyok nálad. Én is ronda vagyok, de nekem is csak a szép nők tetszenek és csodák csodája nekem se volt soha senkim. Ugye látod a párhuzamot kettőnk története között :D? Annyi a különbség, hogy én elég fiatalon elfogadtam ezt a tényt és nem zavar. Egyszer mind meghalunk, akkor meg már úgyis mindegy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!