Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így gondolkodik az incel?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jún. 5. 20:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%

A kalapácsos gyilkos nő esetén sem védte meg senki az áldozatokat, a kannibál leszbikusokat elég sok idő volt lekapcsolni.

A férfi áldozatokat segítés helyett kiröhögik, régen megkorbácsolták a férfiakat, ha az asszonynak hagyták, hogy megverje.

4x-er több férfi lesz öngyilkos.

Megkérdezhetem, mióta vagy hardcore feminista?

2022. jún. 7. 20:02
 22/28 anonim ***** válasza:
33%

Azért az durva, hogy lenézed a férfi:

-mentősöket

-tűzoltókat

-rendőröket

-katonákat

-vadászokat

-hírszerzőket

-stb.

Nem védenek meg téged? Felismernek a férfigyűlölő vonalkódod alapján, vagy hogyan képzeled?

2022. jún. 7. 20:06
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ohhhh, kedves fgy időközben törölték a válaszodat :)
2022. jún. 7. 20:08
 24/28 anonim ***** válasza:
70%

22

Ezek a (nemcsak) férfiak engem nem mint 'nőt' védenek meg, könyörgöm... Ezért fizetem őket - vagy direkt módon, vagy az adózáson keresztül. Amellett a férfiakat is megvédik, szóval mégis mi a fészkes fenéről beszélsz? 😂

Ennyire nem lehetsz ostoba...

2022. jún. 7. 20:10
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

Köszönöm a linket, megnéztem a videót!

Ami esetleg sértő lehetett számodra, hogy:

-Őrülne-e ha női elnök lenne, támogatná-e, akkor azt válaszolta, hogy ez a női elnöktől függ. Ezzel a kijelentéssel én totál egyetértettem, férfi elnök esetén is az a lényeg, hogy mit mond és legfőképpen mit cselekszik. Ezek alapján lehet róla véleményt mondani, de nem lehet csak azért felmagasztalni, hogy mi a gendere.

-A nők szerinte boldogabbak, ha van gyerekük és szerető párjuk, ezen is kiakadt az interjúalany. Szerintem is a boldog párkapcsolat, gyerekek, közös fejlődés, megbecsülés, szerető közeg fontos dolgok, totálisan egyetértettem vele.

Ami meglepett, hogy a kezdeti sok negatív hozzászólás és hozzáállás ellenére, egy gyűlölködőt leszámítva minden interjúalany a végén pozitívan csalódott. Gondolom te azzal az eggyel vagy totális szinkronban...

2022. jún. 7. 20:46
 26/28 anonim ***** válasza:
73%

Afölött a mondat fölött látom nagyvonalúan elsiklottál, hogy hősünk szerint a férfiaknak kontrollálniuk kell a nőket, mert - most figyelj - az a nőnek is jobb lesz.

100% szexizmus 100% cinizmus.

Hogy kerülte el a figyelmed ez a mondat, ha megkérdezhetem? Direkt úgy linkeltem, hogy oda ugorjon... Ejnye.

2022. jún. 7. 20:56
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Az elejétől néztem, továbbá az emberek politikai nézete hidegen hagy! Bejnye:) Véleményem szerint ez az ő egyéni és szabad politikai döntése, hogy Trump vs Hillary választási lehetőség esetén Trump-ot részesíti előnyben, te pedig Hillary párti vagy, mert ő nő és ez 100% szexizmus, 100% cinizmus... Látod ezért is hagyom ki a politikai maszlagot és inkább az emberi megközelítésre fókuszáltam!

Ez a nő szintén az én véleményemen van, az incel-gyűlölet és férfigyűlölet helyett az emberi érzelmekre és értékekre fókuszál:

https://www.youtube.com/watch?v=aHMJQUl477Q

2022. jún. 7. 21:22
 28/28 A kérdező kommentje:

ÁLLJ!

Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld, de többet ne írjatok.

A helyi SS - Gertapo-nak "hála" törlődtek válaszok, ami tönkretette a beszélgetést. :(

2022. jún. 8. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!