Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kalapácsos gyilkos nő esetén sem védte meg senki az áldozatokat, a kannibál leszbikusokat elég sok idő volt lekapcsolni.
A férfi áldozatokat segítés helyett kiröhögik, régen megkorbácsolták a férfiakat, ha az asszonynak hagyták, hogy megverje.
4x-er több férfi lesz öngyilkos.
Megkérdezhetem, mióta vagy hardcore feminista?

Azért az durva, hogy lenézed a férfi:
-mentősöket
-tűzoltókat
-rendőröket
-katonákat
-vadászokat
-hírszerzőket
-stb.
Nem védenek meg téged? Felismernek a férfigyűlölő vonalkódod alapján, vagy hogyan képzeled?

22
Ezek a (nemcsak) férfiak engem nem mint 'nőt' védenek meg, könyörgöm... Ezért fizetem őket - vagy direkt módon, vagy az adózáson keresztül. Amellett a férfiakat is megvédik, szóval mégis mi a fészkes fenéről beszélsz? 😂
Ennyire nem lehetsz ostoba...

Köszönöm a linket, megnéztem a videót!
Ami esetleg sértő lehetett számodra, hogy:
-Őrülne-e ha női elnök lenne, támogatná-e, akkor azt válaszolta, hogy ez a női elnöktől függ. Ezzel a kijelentéssel én totál egyetértettem, férfi elnök esetén is az a lényeg, hogy mit mond és legfőképpen mit cselekszik. Ezek alapján lehet róla véleményt mondani, de nem lehet csak azért felmagasztalni, hogy mi a gendere.
-A nők szerinte boldogabbak, ha van gyerekük és szerető párjuk, ezen is kiakadt az interjúalany. Szerintem is a boldog párkapcsolat, gyerekek, közös fejlődés, megbecsülés, szerető közeg fontos dolgok, totálisan egyetértettem vele.
Ami meglepett, hogy a kezdeti sok negatív hozzászólás és hozzáállás ellenére, egy gyűlölködőt leszámítva minden interjúalany a végén pozitívan csalódott. Gondolom te azzal az eggyel vagy totális szinkronban...

Afölött a mondat fölött látom nagyvonalúan elsiklottál, hogy hősünk szerint a férfiaknak kontrollálniuk kell a nőket, mert - most figyelj - az a nőnek is jobb lesz.
100% szexizmus 100% cinizmus.
Hogy kerülte el a figyelmed ez a mondat, ha megkérdezhetem? Direkt úgy linkeltem, hogy oda ugorjon... Ejnye.

Az elejétől néztem, továbbá az emberek politikai nézete hidegen hagy! Bejnye:) Véleményem szerint ez az ő egyéni és szabad politikai döntése, hogy Trump vs Hillary választási lehetőség esetén Trump-ot részesíti előnyben, te pedig Hillary párti vagy, mert ő nő és ez 100% szexizmus, 100% cinizmus... Látod ezért is hagyom ki a politikai maszlagot és inkább az emberi megközelítésre fókuszáltam!
Ez a nő szintén az én véleményemen van, az incel-gyűlölet és férfigyűlölet helyett az emberi érzelmekre és értékekre fókuszál:
ÁLLJ!
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld, de többet ne írjatok.
A helyi SS - Gertapo-nak "hála" törlődtek válaszok, ami tönkretette a beszélgetést. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!