Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány elkezd őszülni,és nem kezdi el festeni,az igénytelenségre utal?
Szerintem az csak annyit jelent, hogy nem retteg az öregedéstől és nem próbálja elrejteni annak minden apró jelét.
Az igénytelenség az az, amikor valaki büdös/koszos, látványosan nő le a festett haja, szakadt ruhákba jár (nem a divatos fajta, hanem a lyukas zokni kategória) és hasonlók.
Pár hajszál fel sem tűnik
Ha nagyon sok lenne, érdemes volna festeni. De a te dolgod, nem fognak érte megvetni.
Amúgy ha az egész hajad csupa ősz lenne, de csinos fiatal pofival, az sem volna vállalhatatlan.
Sőt, akár egészen vonzó is lehet
Szerintem kifejezetten vonzó,ha elfogadja a kort és nem próbál örök 20évesnek tünni.
Én kifejezetten divatot csinálnék belőle,de ugye a festékgyártók ezt soha sem hagynák.
Hogyha szép selymes és jó illatu akkor biztos nem igénytelen azért mert pár szál pigmenthiányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!