Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek egy nagy pech hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek egy nagy pech hogy általában azok a férfiak akik jól keresnek nem vonzóak? (pl. informatikusok, kockák)

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 13:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem sincs összefüggés. Találkoztam már olyan elvileg jól álló pasival, akinek tényleg több háza van, irdatlan jól keres, de leevett félig kitűrt ingben meg zokni szandál kombóban járkál, pattanásos a bőre és rosszak a fogai.
2022. máj. 31. 14:53
 22/32 anonim ***** válasza:
59%

Miért, informatikusként kötelező rondának lenni?

Szerintem nem. Számos olyan férfi és nő létezik, aki tanult, okos, jól is keres, és mellé még jól is néz ki.

2022. máj. 31. 14:54
 23/32 anonim ***** válasza:
57%
Általában a jól kereső emberek jobban is néznek ki, mert van pénzük jó kajákra, jó fodrászra, nem készül ki úgy a testük, mint a fizikai munkát végzőknek. Van idejük és pénzük önmagukra.
2022. máj. 31. 15:05
 24/32 anonim ***** válasza:
56%
A mérnök, IT-s sem egy homogén halmaz, közöttük sem mindaz a típus, aki meghal, ha kimegy a napfényre, vasággyal együtt 40 kiló, torzonborz szakállú stb... az igényesebb fajtába tartozók azért be tudnak jönni nőknek (nyilván nem a "fullos", insta libuknak).
2022. máj. 31. 15:55
 25/32 anonim ***** válasza:
86%
Az emberek többsège nem nèz ki jól, és nem is keres jól. Ez bizony pech, mindkèt nem számára.
2022. máj. 31. 16:28
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
Akik nem keresnek jól azok sem vonzóak 😂
2022. máj. 31. 16:31
 27/32 anonim ***** válasza:
59%

Viszonylag magas beosztásban dolgozom IT területen, jól is keresek eléggé, de ronda vagyok :). Ennek ellenére ronda nőm nekem is lehetett volna már pár. Kollégáim között meg nem nagyon van olyan, akinek nincs nője/felesége/gyereke. 1 srácra emlékszem egy másik cégtől, aki haverom kollégája volt, őt mondjuk kollégái rendesen basztatták, hogy még szűz, de csak azért, mert a hülye rinyált nekik. Én tartom a szám, nincs is ilyen gondom Sőt amikor kis cégnél dolgoztam, ott kollégák valamiért azt hitték én valami nagy csajozós vagyok csak mert minden hétvégén posh budai szórakozóhelyeken buliztam meg szép nő ismerősem voltak (jóképű barátaim miatt).

Szép nők meg csakis jóképűekkel állnak le, egyik se fog kétségbeesni, mert pár informatikus ronda, de jól keres :D (bár megjegyzem kevés IT területen ténykedőnek van akkora fizetése mint pl. nekem). Ismerek pl. nem egy sale-s gyökeret, akinek szerencséje volt, tanulatlan/műveletlen parasztok, de kinézet meg lóvé van, nő is.

2022. máj. 31. 16:56
 28/32 anonim ***** válasza:
80%
En is IT teruleten dolgozom. Az elozo projekten pont egy halom fiatal IT-s, semmi extra gazdagsag, helpdeskes csapat. Az osszesnek volt baratnoje 1 kivetelevel. Meg a legjobb haverja is b*zizta meg homarozta. Nemreg lattam facen, hogy meghazasodott. Nagyon kis helyes felesege lett. Nem jott ossze a szereotipiad.
2022. máj. 31. 18:40
 29/32 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk azért helpdesket ne hívd IT-nak. Ők vannak legalul az IT táplálékláncban a tesztelőkkel, rendszergazdákkal meg a L1 supporttal együtt ;). Csúcsragadozók meg az enterprise architectek, CIO-k, bár utóbbi sokkal inkább management, de végülis ő felel az egész IT-ért, szóval legyen IT.

2022. máj. 31. 18:44
 30/32 anonim ***** válasza:
80%

A 3-as válaszoló mintha engem írt volna le, tényleg csimpánzra hasonlítok😂.

Ismerjük egymást?

2022. máj. 31. 20:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!