Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon depis vagyok attól hogy pont 30 évesen lettem szingli, és úgy érzem hogy minden egyes nap romlanak az esélyeim, mit tegyek?
Figyelt kérdés
22 éves kormomtól párkapcsolatban éltem végig és most pont 30 évesen lette mszingli.
Ráadásul már csak fél év és 31 leszek.
Úgy érzem hogy minden nap egy versenyfutás és ebbe beleörülök lassan. Mit csináljak hogy megnyugodjak kicsit, mert ilyen görcsösen nem lehet társat keresni abból úgysem lesz semmi...
2022. máj. 30. 21:19
1/14 anonim válasza:
Szegény bohóc
A leghobb helyre jöttél a pofonokèrt
2/14 anonim válasza:
Ha igy fogod fel, akkor sehogy. Legyen onallo, rendezett eleted, kapcsolodasi pontokkal. Ha majd megtanultal egyedul is boldognak lenni, akkor jon majd el a te idod. Sokan 40-50 evesen hazasodnak ujra. Szerinted ok keseregtek a korukon? Ugye, hogy nem?
3/14 anonim válasza:
A hozzáállásoddal van a baj. A szinglilétben nem a tragédiát kell látni hanem a lehetőséget. Qrómaratonra felkészülni! Mikor tudnád kiélni magad ha nem most? Dobd be magad, ugrálj nyugodtan brokiról brokira hiszen egyszer élünk és ki tudja meddig. Bármi megeshet, lehet hogy közben egy gyerek is besikerül egy kósza numerából így ez is ki lesz pipálva. No para bébi, tessék csak élni!
4/14 anonim válasza:
Az élet még előtted áll, nyugi.
6/14 anonim válasza:
Én is sokat szoktam sírni, hogy egyedül vagyok 30+. Az a legdurvább mikor kifakadok az utca végi vegyesboltnál. Kell vagy 3 ember aki lefog nehogy kárt tegyek magamban.
7/14 anonim válasza:
Ha az életed nem egy versenyfutásnak tekinted, akkor nem fogsz veszíteni.
Emlékszem amikor így éltem, de ez szerencsére 18 éves koromban elmúlt. Mire hajtasz? Miért kell versenyezni?
8/14 anonim válasza:
Én is pontosan ennyi idősen lettem szingli 13 éves kapcsolat után, szintén nőként. Egy éve vagyok egyedül és boldognak érzem magam de azért már szeretnék egy párt én is. Valaki már leírta de az a legfontosabb, hogy tanuld meg egyedül is élvezni az életet. Próbáld meg elfogadni a jelenlegi helyzetet és a jó oldalára gondolni. Amíg ez nem megy addig nem fogsz találni senkit mert ezen kattogsz folyamatosan.
9/14 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor ez már így is marad életed végéig.
10/14 anonim válasza:
8-as vagyok, bocsi nem tudom miből gondoltam, hogy nő vagy, valahogy úgy tűnt nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!