Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek elmenni randizni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek elmenni randizni és ismerkedni, mert attól félek, megcsalnak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos az előző párom megcsalt és azóta nem bízom az emberekben. Előtte semmi bajom nem volt vele. De most bármikor, amikor ismerkednék, ez van a fejemben, hogy nem akarom, hogy még egyszer bárki megcsaljon aztán elhagyjon. Mi tudna segíteni?

2022. máj. 30. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Keress pszichológust, hogy feldolgozhasd.
2022. máj. 30. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Volt valakivel már hasonló, aki ezt le tudta küzdeni?
2022. máj. 30. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
39%
Randizz velem, én biztosan nem foglak megcsalni, előtte hagylak el.
2022. máj. 30. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Sírok :DD

2022. máj. 30. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező, nekem is ez a problémám.

Azelőtt bíztam az emberekben, de azután úgy éreztem mindenki mindig át fog verni és meg fog csalni.

Szeretnék újból ismerkedni, párkapcsolatot kialakítani, de ez a törés annyira visszavet a dolgokban, hogy nem merek újból energiát és időt invesztálni az ismerkedésbe. N

2022. máj. 30. 22:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy még egy ilyen csalódást nem bírnék ki.
2022. máj. 30. 22:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem a helyzetedet. Engem nemcsak megcsalt a mennyasszonyom hanem terhes is lett egy másik férfitől. Nagyon nehéz volt leküzdeni de szakemberrel sikerült.
2022. máj. 30. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem is csaltak már meg és nagyon sokszor meg is bántottak. De minden pipi új lapot érdemel.
2022. máj. 30. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát bírni kell a gyurodest kedves fiatalok. Sajnos az élet nem igazságos valaki sok kudarcot el meg. Nem kell az első után kiabrandulni az egész életből. Ez butaság. Nekem is volt olyan, hogy elhagytak, minden előzmény nélkül. Hogy megcsaltak. Ennek ellenére sosem gondoltam, hogy minden pasi ezt csinálja. Ez indokolatlan pesszimizmus.
2022. máj. 31. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!