Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak vagy a nők hibásak jobban a férfiak társkeresési problémáiban a nők általi elutasíátsokkal és ezzel incellé válásukban?
Én nem tudom azért hibáztatni a nők egy jelentős részét, amiért összeállnak ilyen kőbunkókkal.
Csak amikor ezek után panaszkodnak talán azt is el kéne fogadniuk, hogy nem biztos, hogy így járnának, ha esélyt adnának a alacsonyabban számon tartott(külsőre értem) férfiaknál talán.
Ezzel csak az a baj, hogy mikor híre van egy pasinak, hogy lekezeli a nőket , megdugja és kidobja őket akkor is odamegy a 88ik csaj is megnyomatni magát és utána panaszkodik hogy milyenek a férfiak és a többi és a többi
De a normálisnak nem ad esélyt
A férfiak kihalóban vannak.a tobbi igenytelen vagy mulya életkeptelen.
Ha van egyetlen ferfi azt meg körberajongják verseny megy azert az egyetlenért.
Nem tudom a férfiak miért rondulnak butulnak az evolucioval, a nők meg fordítva "feljavulnak".
"incellé válás" ?
Tetszik, hogy egyesek ezt annyira túlmisztifikálják, mintha egy achievement lenne amit a nők hibájából el lehetne érni. Aki saját magát incelként titulálja annak időszerű felkeresni egy orvost aki foglalkozik a mentális problémáival.
Én soha életemben nem láttam még normális férfit aki azt hajtogatta volna amivel itt te is próbálsz jönni, hogy szegény normális pasik nem kellenek egy nőnek sem csak az ostoba bunkó tanulatlan alfahímek. Ezt, ha elsütöd egy nő előtt az már pont erősen red flag lesz számára, mert biztos vagyok vele, hogy találkozott ilyennel az élete folyamán, hogy elsőre egy férfi nagyon kedvesnek és jóravalónak tűnik, majd ez az egész személyiség átfordul egy szemétkedő aljas viselkedésbe, ha nincs minden úgy ahogyan ő azt eltervezte.
Nem mondom, hogy te ilyen vagy, de amit itt írtál azok nem vetítenek valami túl jó sok jót egy nő számára.
Majd szerinted ezzel kezdenék egy nőnél aki esélyt adna?
Azert a nők javaresze okos üde szexi es vonzó
Ez a ferfiak javarészéről nem mondhato el. Hanem pont az ellenkezője.
Szerintem az is elég, ha későbbiek folyamán jönnek elő ezek a red flag-ek amik főként személyiségből fakadnak és nem azért, mert valaki incellé tett.
Viszont lenne egy kérdésem. Mennyire célravezető szerinted saját magadra úgy hivatkozni ami egyértelműen egy negatív töltető jelzés?
Illetve számomra kicsit olyan, hogy aki így hivatkozik magára annak figyelemre van szüksége, mert egyébként a kutya nem szól hozzá vagy nem foglalkozik vele. Ezért próbálja meg azt a jelenséget ami nem más, mint polgárpukkasztás. Ez mellett pedig nem megy el mindenki és így megkaphatja a figyelmet amire vágyik még akkor is, ha az negatív. Saját fejében pedig elkönyvelheti úgy, hogy ő a rendes és jóravaló férfi csak a rosszat kapja a gonosz nőktől.
Még egy kérdésem lenne, szerinted semmi valóságalapja nincs annak amit most leírtam és teljesen hülyeség?
Későbbiek folyamán nem jöhet elő mivel nem ad semmi esélyt a nő az incelnek pont ezért lesz az aki.
És igen a legtöbb nő gonosz, te most normálisabban írsz ezért lehet kivétel vagy, de sajnos ez a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!