Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valójában tényleg nincs is férfitöbblett az ismerkedés terén, ugyanis a homoszexualizmus gyakoribb a férfiak körében, így az a minimális férfitöbbet ami van statisztikailag az kiegyenlítődik ezzel?
10#
Azok a valakik nem tudnak statisztikát számolni
De a butaságuk nem befolyásolja a tényeket
Csak relatív férfitöbblet van.
Ezt nem tudjátok felfogni, meg értelmezni.
Vegyünk egy szigetet, ahol van 10 nő és 10 férfi. Elméletileg mindenkinek jut pár.
Gyakorlatban minden pasi a legjobb 3 nőt akarja megdugni, a maradék 7-re nem is tekint nőneműként.
Ennek a 3 nőnek fejenként 10 férfi udvarol. De ez nem azt jelenti, 30 férfi van a szigeten. Ugye?
11-es:
Csakhogy ott volt valaki aki bizonyította az ő elméletét számokkal. Te viszont a sajátodat nem tudod ugyanígy bizonyítani. Mi következik ebből? Hogy csak a bizonyított téziseket fogadjuk el validnak.
"Csakhogy ott volt valaki aki bizonyította az ő elméletét számokkal."
Az egyetlen aki ott bizonyította a tényeket az én voltam
Leírtam mindent ami kell ahhoz hogy helyesen kiszámolható legyen a dolog. Az hogy nem fogadjátok el a tényeket az más dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!