Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hatékony megredszabályozás a szex megvonás?
Engedelmes lessz tőle a párotok?
És megteszi amit akartok?
Milyen gyakran alkalmazzátok?

Igen, ha elhagyod, jobb lesz.
Már megint te vagy az a fasz, aki random hosszú ő-ket ír.
Na mondd el a szokásos rinyádat, aztán húzz a picsába.

Hát, ha valakinek célja az, hogy a férje nehezteljen rá, akkor biztos arra jó, de hogy problémát nem old meg, az is biztos.
A 9-es szerintem kicsit félreérti a jelentését, a szexmegvonás nem az, hogy összeveszel valakivel és épp nem vagy olyan testi-szellemi állapotban, hogy megkívánd, hanem hogy ezzel manipulálod a másikat, hogy úgy viselkedjen, ahogy te akarod.

"9-es szerintem kicsit félreérti a jelentését, a szexmegvonás nem az, hogy összeveszel valakivel és épp nem vagy olyan testi-szellemi állapotban, hogy megkívánd, hanem hogy ezzel manipulálod a másikat, hogy úgy viselkedjen, ahogy te akarod"
Sok férfinak pedig pont ez az.

Hát azt én tudom, pedig hát az, hogy a viselkedésével valaki eléri azt, hogy a párja (már) nem vonzódik hozzá vagy ideiglenesen vagy épp akár hosszútávon, az nem szexmegvonás :D
Valahogy a férfiak nagyon tudják mondani, hogy nekik az érzelmi kötődéshez szükséges a szex, de azt nehezen értik, hogy valakinek (sok nőnek) meg mondjuk a szexhez kell az érzelmi kötődés és az érzelmi biztonság, amihez hozzá társul az, hogy mondjuk olyan dolgokat teszek férfiként, amitől a nő szexelni akar velem és megkíván (elviszem randira, megosztom vele a háztartás körüli teendőket, megdicsérem, veszek neki virágot, megmasszírzom a lábát egy nehéz nap után, délután én tanulok a gyerekkel, hogy ő foglalkozzon magával egy kicsit) és nem csak úgy elvárom, hogy szexeljen velem az asszony kötelességből, aztán hogy ő mitől érzi jól magát már a fsztseérdekel meg virágot venni úgyis értelmetlen dolog, enni meg otthon is lehet, miután az asszony három gyerek mellett lelakva megfőzte a paprikáskrumplit :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!