Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, hatékony megredszabályozá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hatékony megredszabályozás a szex megvonás?

Figyelt kérdés

Engedelmes lessz tőle a párotok?

És megteszi amit akartok?

Milyen gyakran alkalmazzátok?

2022. máj. 28. 21:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el. Az már nem tetszik, mi?
2022. máj. 28. 22:08
 12/18 A kérdező kommentje:
11. Azt akkor jobb lesz? Az őszes ezt csinálja. Én foglalkozzak velük, meg támogassam őket. Ha nekem van bajom, akkor meg oldjam meg. Ne hisztizek mert csak nekik lehet……
2022. máj. 28. 22:12
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, ha elhagyod, jobb lesz.

Már megint te vagy az a fasz, aki random hosszú ő-ket ír.

Na mondd el a szokásos rinyádat, aztán húzz a picsába.

2022. máj. 28. 22:16
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Hát, ha "minden nő" ezt csinálja, akkor érdemes átgondolni a te felelősségedet a sztoriban. Lehet, hogy rosszul választasz. Talán nem jó körökben keresgélsz. Normális nő nem bünteti szexmegvonással (se) akit szeret. Lehet, hogy érdemes lenne kivárni, amíg valakivel kölcsönös szerelem alakul ki és csak utána szexelni. Lehet, hogy figyelned kellene a partneredre, hogy tényleg élvezze veled a szexet, és ne ilyen idióta kibúvókat akarjon keresni.
2022. máj. 28. 22:20
 15/18 Sunshinedoll ***** válasza:

Hát, ha valakinek célja az, hogy a férje nehezteljen rá, akkor biztos arra jó, de hogy problémát nem old meg, az is biztos.

A 9-es szerintem kicsit félreérti a jelentését, a szexmegvonás nem az, hogy összeveszel valakivel és épp nem vagy olyan testi-szellemi állapotban, hogy megkívánd, hanem hogy ezzel manipulálod a másikat, hogy úgy viselkedjen, ahogy te akarod.

2022. máj. 29. 00:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"9-es szerintem kicsit félreérti a jelentését, a szexmegvonás nem az, hogy összeveszel valakivel és épp nem vagy olyan testi-szellemi állapotban, hogy megkívánd, hanem hogy ezzel manipulálod a másikat, hogy úgy viselkedjen, ahogy te akarod"

Sok férfinak pedig pont ez az.

2022. máj. 29. 00:45
 17/18 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Hát azt én tudom, pedig hát az, hogy a viselkedésével valaki eléri azt, hogy a párja (már) nem vonzódik hozzá vagy ideiglenesen vagy épp akár hosszútávon, az nem szexmegvonás :D

Valahogy a férfiak nagyon tudják mondani, hogy nekik az érzelmi kötődéshez szükséges a szex, de azt nehezen értik, hogy valakinek (sok nőnek) meg mondjuk a szexhez kell az érzelmi kötődés és az érzelmi biztonság, amihez hozzá társul az, hogy mondjuk olyan dolgokat teszek férfiként, amitől a nő szexelni akar velem és megkíván (elviszem randira, megosztom vele a háztartás körüli teendőket, megdicsérem, veszek neki virágot, megmasszírzom a lábát egy nehéz nap után, délután én tanulok a gyerekkel, hogy ő foglalkozzon magával egy kicsit) és nem csak úgy elvárom, hogy szexeljen velem az asszony kötelességből, aztán hogy ő mitől érzi jól magát már a fsztseérdekel meg virágot venni úgyis értelmetlen dolog, enni meg otthon is lehet, miután az asszony három gyerek mellett lelakva megfőzte a paprikáskrumplit :)

2022. máj. 29. 00:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem hülyeség. Oké, van, hogy vita után vagy ha megbántottak, nem akarok szexelni, de nem azért, mert bosszúból meg akarom vonni a szexet vagy bünti, hanem mert olyankor nem kívánom, hogy belém mártsa a farkát. Az meg nem is lenne szimpatikus, ha csak azért kepesztene, mert nem kap szexet, nem azért, mer rossz neki az, hogy megbántva lát.
2022. máj. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!