Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért dicsérik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dicsérik a férfiak a nőket agyon mostanában a különböző közösségi oldalakon?

Figyelt kérdés
Instagram, Facebook, Tiktok és az ehhez hasonló oldalakon ha egy csinos nő feltesz egy képet vagy egy videót, akkor általában megy az agyon dicsérés, hogy csinos vagy és társai. Szerintem ez baromi sablonos minek ismeretlen nőket agyon dicsérni mi jó ebben?
2022. máj. 28. 15:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában? Eddig mi volt?
2022. máj. 28. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert a világon kedvesség is létezik és jó érzés felemelni mintsem lerombolni a másikat:)
2022. máj. 28. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Berögződés. Szerintem mindenki megfigyelhette egészen kiskorától kezdve, hogy gyakorlatilag kötelező dicsérni a nőket. Anyu napokig durcás, ha apu nem dicsérte meg este az új frizuráját vagy ruháját, a nővére szinte felrobban otthon, ha az adott srác(ok) nem vették észre a suliban. Vagy akár csak családi összejöveteleken is kihagyhatatlan elem a már iskolás korú lányoknál a "jajj, de csinos valaki, hát már kész nő vagy" féle örökzöld.
2022. máj. 28. 15:52
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Ezek a férfiak azt hiszik, hogy a nő így felfigyel rájuk és lefekszik velük.
2022. máj. 28. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Anyu napokig durcás, ha apu nem dicsérte meg este az új frizuráját"

Én azt figyeltem meg, hogy apu folyamat dicséri és puszilgatja anyut. Anyu meg elpirul és hozzábújik apuhoz. Kinek mit intézett a családja.

2022. máj. 28. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
44%
Potyadugásra hajtanak, hátha alapon…
2022. máj. 28. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!