Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi az oka annak, hogy csak...

Mi az oka annak, hogy csak mostanában hallani a különböző koronavírus mutációkról?

Figyelt kérdés
Nekem pl 2020-ból nem rémlik ilyesmi, hogy ilyen meg olyan mutációt fedeztek fel ami még veszélyesebb stb, de idén egyre több ilyen van. Mi lehet ennek az oka?
2021. ápr. 23. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy te nem hallottál róla, nem jelenti azt, hogy nem fedeztek fel. A B.1.1.7-est már 2020 februárban kimutatták.

[link]

2021. ápr. 23. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy kellett idő arra, hogy ki tudjanak alakulni az előzőnél veszélyesebb variációk. Egyébként már tavaly kb. ilyenkor is lehetett ezekről olvasni. Egészen komoly diagrammok voltak, hogy mennyi variánsa van, és ezek hogyan jelentek meg az egyes országokban, ebből próbáltak terjedési térképet rajzolni. Nézz vissza a hírekben.
2021. ápr. 23. 19:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Ahh tényleg, köszi. Akkor csak én voltam figyelmetlen.
2021. ápr. 23. 20:46
 4/4 Lebannen válasza:
Az oltások miatt jobban mutálódik a vírus. Mivel az oltott gazdatest ellenállóbb, a vírus meg szaporodni akar, ezért az olyan mutációk maradnak életben amik szaporodni tudnak az oltott gazdatestben.
2021. máj. 2. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!