Szerintetek előny a mozik/konditermek stb. számára, hogy csak védettségi igazolvánnyal lehet majd látogatni őket?
Sziasztok! Felmerült bennem valami. Az adatok alapján amiket találtam az országban most kb 9,7 millióan laknak. Egy egy héttel ezelőtti adat alapján az oltásra 4 millió 219 ezer fő regisztrált. Ti mit gondoltok, összesen hányan kérik majd az oltást? Illetve arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok, ennyi kihagyás után nem okoz majd például a színházaknak/moziknak problémát, ha csak védettségi kártyával lehet bemenni? Nyáron a strandokon, ha csak ugyanígy lehet lemenni majd pl. a Balatonra is, az ottani vendéglátosoknak ez okozhat kevesebb bevételt?
Illetve a be nem oltottak akkor most tényleg nem tudnak majd szinte semmilyen lehetőséget igénybe venni ha szórakozni szeretnének? Szerintetek ezzel elérhetik, hogy többen kérjék az oltást?
Ne haragudjatok a sok kérdésért, de a családtagjaim vagy nagyon erősen vakcinaellenes emberek, vagy pedig fejvesztve az oltás mellett vannak, és emiatt nem lehet értelmesen kommunikálni, mert folyamatosan vitákba torkollnak ezek a beszélgetések.
Ha esetleg az adataim hibásak, javítsatok ki, én csak arra tudok hagyatkozni, amit találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!