Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lett egyre jellemzőbb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett egyre jellemzőbb, hogy még az átlagos lány is sportos, jó képű, gazdag férfiakat keres és lepattintja a vele egy szinten állót?

Figyelt kérdés

15-20 éve még nem volt ennyire ez a helyzet , de most már az utolsó rút kiskacsa is akkora elvásárokkal van, miért?

Az ilyen instagram, facebook, stb.. miatt hogy mindenhol ez megy hogy aki tökéletes csak az a jó meg hogy már mindenki interneten tölti az életét tehát ciki lenne fotózkodni valami hasonló férfival?

2022. máj. 27. 18:05
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
64%

#28: Még az a szerencse, hogy veled úgysem áll szóba nő se sminkkel, se smink nélkül. Szóval felesleges itt hisztizned.

"A noknel mar atlagos a smink, a mukorom, mar a muszempilla is egyre inkabb, atlagban azert a nok ugyelnek a hajukra, hogy apolt legyen, jo az illatuk."

Bocs, de férfitől is alap, hogy épolt legyen. A műköröm és műszempilla pedig prolis.

2022. máj. 27. 19:37
 32/39 anonim ***** válasza:
93%
Egy szépen és igényesen feltett műszempillát és műkörmöt észre se veszel.
2022. máj. 27. 19:42
 33/39 A kérdező kommentje:

Szerintem azért bajban lenne sok nő egója és hisztizve menne utcára vagy inkább sehogy ha kötelezően smink nélkül, a normális kinézetével kéne utcára lépnie.

A férfiaknak meg ez a megszokott.

Innen adódhat az összehasonlításbeli probléma az átlagos nők és átlagos férfiak között.

2022. máj. 27. 19:45
 34/39 anonim ***** válasza:
91%

(30-as vagyok)

31: igen, tokre alap lenne, pont ez a gond, hogy ez egy atlag ferfinal nem alap :D

Kerdezo:en nem sminkelek, mert nem tudok, de egyebkent semelyik masik noismerosom/baratnom sem catfish, nem lesznek teljesen masok a vonasai egy leheletnyi alapozotol meg szempillaspiraltol.

Ezzel szemben meg a ferfiaknak sem kellene megszokott lenni, hogy nem adnak magukra, nem tisztitjak a kormuket,stb. Meg attol, hogy valaki ferfi az o arca sem rohadna le ha rakna magara neha-neha egy kis korrektort ha kell, meg nem ugy oltozkodne, mintha csukot szemmel, talalomra valasztana ki egy polot es egy nadragot a szekrenybol.

2022. máj. 27. 20:10
 35/39 anonim ***** válasza:
40%
Mit jelent az hogy a "nőknél átlagos a smink" hogy átlag adagot használnak (ami attól még mindig smink), vagy hogy a nőnek már nincs natúr külseje csak feljavított és aszerint értékelhetik magukat a 10-es skálán a full természetes férfiakhoz képest? Az meg extra marhaság. Akkor ha én 24 órából 22 ben Ryan Gosling álarcot hordok akkor én úgyanúgy nézek ki???
2022. máj. 27. 20:34
 36/39 anonim ***** válasza:
91%
Én középiskolában szerettem sminkelni magam, csak nem tudtam 😂 Max a szememet húztam ki, de a többihez nem értettem. Az iskolából kikerülve már azt is elhagytam mert rájöttem hogy full felesleges a számomra, jól éreztem magamat anélkül is.
2022. máj. 28. 02:13
 37/39 anonim ***** válasza:
32%
Azsiában kislanyoknak sminkelik maguk a nők mert a pasiknak az tetszik. Nyugaton szilokoncsocsoket csinaltatnak a nok mert a ferfiaknak az tetszik. A nok mindig a ferfiak elvarasaihoz igazitjak maguk evoluciosan. Most olvastam hogy a nok menopauzajat is azt alakitotta ki hogy a ferfiak a fiatalabb noket preferaljak. A szepsegipar is a ferfit szolgalja ki azzal hogy fiatalitsa a noket amit preferalnak. Barmilyenek is most a nok, ez mutatja meg a mai ferfivilag elvarasait. Ez szin tiszta tudomany.
2022. máj. 28. 04:56
 38/39 A kérdező kommentje:
Na igen, az nagy kamu duma itt a nőktől, hogy ők a többi nőnek akarnak tetszeni meg maguknak és nem a férfiaknak tetszelegnek :D
2022. máj. 28. 11:39
 39/39 anonim ***** válasza:
71%
Általában férfiaknak laikusként fingjuk nincs a sminkekről, max azt látják hogy jól néz ki vagy sem, ami édes kevés. Dicséret egy nőtől sokkal többet ér, hisz ők értenek is hozzá, rögtön felismerik a smink minőségét és a sminkelés technikáját is ;)
2022. máj. 28. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!