Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen testű nőhöz ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen testű nőhöz ilyen testel kell rendelkeznie egy férfinak? (képek)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. máj. 27. 14:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%
David Gandy mindenkit megkaphatna, egyébként egy nem különösebben csodaszép, de csinos, elegáns, karcsú felesége van és két gyereke. Úgy látszik nem érte be egy tetkós lakótelepi prolival, akin van két gumilabda (a linkelt képen lévő csaj).
2022. máj. 27. 14:50
 12/23 anonim ***** válasza:
37%

"David Gandy mindenkit megkaphatna"

Nincs olyan férfi, aki mindenkit megkaphatna. Ideje lenne végre megtanulni.

2022. máj. 27. 14:52
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
Megkövezhettek, de nekem nagyon bejön ez a két gumilabda.
2022. máj. 27. 14:54
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
Nőként nekem sem teszik ez a nő, semmi extra, tucat fej, szilikon, ellenben a férfi átlagon felüli test és arc. Nem tudom mit láttok ebben a csajban? Van két nagy melle, azt látom, de én erre nem rezonálok.😆
2022. máj. 27. 15:07
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
A férfi nagyságrendekkel jobb, elegánsabb stílus képvisel.
2022. máj. 27. 15:09
 16/23 anonim ***** válasza:
81%
9: gusztustalan látvány :D :D :D hát ha neked ez a nő gusztustalan, akkor azért megnéznélek téged is anyukám... nem azt mondom, hogy a képen lévő csaj álmaim nője, de hol van a gusztustalantól?? a kérdésre válaszolva, szerintem kb egy kategória a kettő, de nem minden a külső, nem csak felszínes dolgokon múlnak az esélyek
2022. máj. 27. 15:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy hetero nő nem tud rajongani a nagy dudákért, ez a különbség.
2022. máj. 27. 15:30
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nehéz elhinni, hogy nekem nem tetszik David Gandy? Elismerésem a modellkarrierjéért, az ebbe fektetett munkájáért (beleértve az edzést), meg plakátokon jól mutat, meg SZABÁLYOS, de ennyitől még nem lesz számomra vonzó egy pasi.
2022. máj. 27. 15:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt a nyár, ki kell menni egy strandra és körülnézni. Az ilyen top csajok, vagy top hapsikkal vannak, vagy nem annyira toppal, de gazdaggal. Lehet ezt magyarázni bármeddig, csak felesleges.
2022. máj. 27. 16:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Vékony srácot nem tudnék elképzelni mellette. Izmos az okés, mackós esetleg. De mindenképp olyat, aki nagyobb nála, szélesebb.
2022. máj. 27. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!