Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 350 ezer Budapesten már túl kevés, hogy családot alapíthassak egy nővel?
11
Igen, ez igy van! De attol, hogy a c tipusuak igy csinálják, meg nem ez a normális! Hogy szülünk a semmire!!
14, valamit nagyon szarul csinálhattok, hitel is van és 5 kocsi???
Nem tudom elképzelni milyen igényeitek lehetnek, ha annyi pénz nem elég kettőtöknek.
Ugyan nem az előző válaszoló vagyok de mi is ennyit keresünk együtt és én se vállalnék gyereket ennyire, pedig semmi extra igényünk nincs. (1 db 30 éves autó, évi 1 hét utazás, stb.)
Én egyedül vagyok saját lakásban, nettó 350-et keresek. Se párom se kocsim, a rezsim kijön havi 50-ből (kivéve télen persze). Kaja havi 50 szintén kb. Ha az átlag élethez szükséges minimum dolgokat leszámolom, akkor is közel 200 marad meg. Hatalmas igényeim nekem sincsenek pedig, de ők lehet valami nagyon nagy lakásban vagy szimplán drága helyen laknak. Ha lenne párom ugyanilyen feltételekkel fix 300 simán elmehetne egy gyerekre havonta,ami még lehet sok is. (ezt úgy értem hogy a kezdő tőke is már félre lenne rakva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!