Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "100kg alatt nem férfi a férfi" a legtöbb nő gondolkodásában/párválasztásában jelen van?
A mai napig emlékszem rá, hogy egyszer előttem egy csinos nő ezt a fent említett mondatot kimondta. Egy vékony férfi a legtöbb nőnél esélytelen?
Amikor ezt hallottam egy nő szájából, azóta még inkább úgy érzem, hogy esélytelen vékonyként a pártalálás.
Ezt kb senki nem érti szó szerint. 100kg a férfiak többségénél már nem az optimális testtömeg.
Én 180 centisen már 90 kilóval is rosszul éreztem magam, nekem 70-75 közt ideális :D
Akinek nem tetszik, kapja be xD
100kg? A lumbágó, a térdprotézis, a cukorbetegség meg a szív problémák nem érnek annyit, hogy "igazi" férfi legyek egy "igazi" nő kedvéért, aki pislog kettőt és máris mással szemez :)
Akinek nem vagy jó 100kg alatt annak nem leszel jó felette sem, csak akkor más lesz a kifogás...
100 kg zsír vagy izom? Nem mindegy, teljesen más az összkép.
Btw, sose volt 100 kiló közelében sem pasim. Ilyen 66-802 közt alakult, átlag kb. 180 magassághoz.
:DDDD
Igen, 82 kg akart lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!