Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen állami támogatás részleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen állami támogatás részlegesen orvosolná az incel problémát?

Figyelt kérdés

Abban egyetérthetünk, hogy nincs és nem is lesz olyan egyetemes megoldás, amivel lehetne orvosolni a problémájukat anélkül hogy bárki jogát és személyi szabadságát csökkentenék/megsértenénk.

Ezért kitaláltam, hogy lehetne egy ilyen inceljegy, ami havonta kerülne kiosztásra azoknak, akik bizonyítottan beletartoznak ebbe a kategóriába..nyilván erősen lenne szűrve, hogy ki incel és ki nem (a visszaélések miatt).

Az inceljegy lényege, hogy be lehetne váltani prostiknál, rosszlányokon vagy akárhol (igaz, havi 1x) és amit majd a szolgáltatást végző lányok beválthatnának cash-re valahol, mondjuk banknál.

Ötlet? Mit gondoltok?

2022. máj. 25. 19:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Es mi alapján lesz szűrve, hogy ki incel?
2022. máj. 25. 21:19
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Utána meg a prostiknak fizethetjük a pszihològust szintén saját zsebből...
2022. máj. 25. 21:37
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
Állami támogatás a totális lúzereknek, akiknek nincs havi 20-30 rugójuk egy prostira. Rohadt nagy ötlet, pont ez hiányzik a rezsicsökkentés országából...
2022. máj. 25. 21:38
 14/24 A kérdező kommentje:

11

Nem tudom, én csak az ötletet vetettem fel, a kivitelezést meghagyom másnak...

2022. máj. 25. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
71%
szerintem a lakhatással kéne foglalkozni, az az egyik legnagyobb okozója a jelenségnek
2022. máj. 25. 21:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem oldaná meg, mert nem ez az oka a jelenségnek, ezt kellene megérteni.

NEM a szexről szól a dolog! Szexet bárki kaphat, maximum fizet érte. És szerintem egy-egy alkalomra 20-30 ezer ft-ja mindenkinek van, maximum összespórolja, hitelt vesz fel, előleget kér stb.

De ez nem megoldás, mert pont a lényeg hiányzik belőle.

Aki ilyen helyzetben van annak pont az a dolog hiányzik, amelyet nem kaphat meg egy prostitól. Az hogy Ő kelljen a másiknak, vonzódjanak hozzá és valójában VELE akarjon lenni egy hús-vér nő, ne pedig a pénze miatt kényszerből/üzletből szexeljen vele.

A prostizás nem sokban különbözik a rejszolástól vagy ha vesz valaki egy szexbábut... ugyanúgy érzelemmentes, hamis dolog mindegyik.

2022. máj. 25. 22:11
 17/24 anonim ***** válasza:
33%

Hulyeseg.

37F incel

2022. máj. 26. 00:49
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
Azoknak, akik incelnek vallják magukat és ezt hangoztatják is fórumokon, bárhol, semmilyen segítség nem jár, hogy nőhöz jussanak. Amíg nem változtatnak magukon (képesek lennének rá), nem érdemlik meg. Pláne nem adófizetők pénzén.
2022. máj. 26. 03:11
 19/24 anonim ***** válasza:
18%

Akkor az inceleket mentesitsuk az adofizetes alol :)

37F incel

2022. máj. 26. 03:48
 20/24 anonim ***** válasza:
86%

19

Miért is? Mert b*szol fejleszteni magadat? Meg mert nem mersz/akarsz odamenni egy nőhöz és kinyögni két értelmes mondatot? Vagy azért mert az elvárásaid az egekben vannak?

Csakmert, nincs olyan, hogy incel! Olyan van, hogy nem akarsz párt, meg olyan van, hogy az egekben vannak az elvarasaid, miközben nyijtani nem tudsz cserébe aemmot

2022. máj. 26. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!