Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még anyagi támogatásban benne levő nők?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 13:43
1/7 anonim válasza:
Léteznek csak jó helyen kell lenni és keresni. Meg persze kérdés, hogy kinek mik az igények. Ha neked 10k/alkalom, a kinézett illetőnek meg nem, akkor hamar el fog kerülni a szerencse😅
3/7 anonim válasza:
Léteznek, persze.
De egyrészt nincs senki homlokára írva, hogy milyen kapcsolatot keres, másrészt olyan férfial találják meg őket akik tudják is őket támogatni. Belőlük van kevés.
4/7 anonim válasza:
az összes az, csak vannak akik házasságnak/kapcsolatnak adják be
5/7 anonim válasza:
Én ingyen lakhatást, étkezést tudnék biztosítani a pináért cserébe, de eddig nem sikerült fogni senkit, pedig azonnal költözhetne, fax tele van a magánnyal már
6/7 anonim válasza:
5: Sajnos a világ megváltozott és ebben nagy szerepe volt a sok cuckold fétises informatikusnak meg mérnöknek is meg a havi fizetését nőre költő, kompenzáló segédmunkásoknak is.
Ez még a 2000-es évek elején talán működött. Olyan, mintha ma akarnál 8-10 millióért pesti lakást venni.
Én már azon gondolkoztam, hogy nyomornegyedekbe kéne leutazni, de egyedül nem merek, mert az ilyen helyeken keselyűként köröznek a stricik. Ott talán még akadnak olyanok, akiknek elég ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!