Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem tud csajt szeretni?
Figyelt kérdés
A normális az ha 15 évesen már van barátnője valakinek. De legyen egy felső határ!
Aki nem tud önerőből (személyiséggel, külsejével) 25 éves koráig barátnőt szeretni az ÉLETKÉPTELEN ?
2022. máj. 25. 17:26
11/14 anonim 

válasza:

Én annyira ronda vagyok hogy a saját szintemen lévő nőknek se jövök be vagy ha mégis mégse jön össze Ezért akkor én életképtelen vagyok? Komolyan ebből áll az élet van valakinek párja vagy nincs? Ha valakinek nincs az csak beteg ember lehet?
12/14 anonim 

válasza:

"Aki nem tud csajt szeretni?"
...az szeressen férfit.
13/14 anonim 

válasza:

11: Figyu, ez olyan, ha nincs 20 éves korodra jogsid akkor lúzer vagy. Ha nincs 30 éves korodra házad, akkor lúzer vagy. Nem fogják neked elmondani, de attól még így van.
14/14 anonim 

válasza:

13# és még mi vagyunk egy keresztény ország nem értem minek kell az embereknek lenéznie a másikat tisztelet a kivételnek aki nem így tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!