Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy sovány pasi sovány csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy sovány pasi sovány csajt szeretne maga mellé?

Figyelt kérdés
Van valaki, aki nagyon, de nagyon bejön nekem. Életemben nem gondoltam volna, hogy egy olyan fajta pasi fog megtetszeni, mint ő. Ugyanis, eddig a kicsit erősebb alkatú férfiak keltették fel az érdeklődésem, de ő teljesen más. Meglehetősen vékony, szerinte azért, mert vegetáriánus és így jó neki. (Emellett nem is túl magas, 175 cm lehet, de ez mellékes) Az ilyen gondolkodású ember nyilván nem fog egy 166 centi magas, 62 kg-os nővel "összeállni", jól sejtem? Szerintetek kb. hány kilót kéne leadnom, hogy egyáltalán legyen esélyem? :(
2017. okt. 17. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem igaz. A volt párkapcsolatomban is nő létemre én voltam a húsosabb, nem is kevéssel. Mégis én tetszettem meg az exemnek. Szerintem ilyen dolgok ne zavarjanak. :)
2017. okt. 17. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ettől persze még leadhadsz kilókat, ha te szeretnèl vékonyabb lenni. :)
2017. okt. 17. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Most ezt úgy írod, mintha kövér lennél.:D Egy időben nekem is ez volt a testsúlyom (magasságom pedig 167), de nem éreztem magam kövérnek, szimplán csak volt rajtam mit fogni, de az orvos szerint amúgy is 60 kilo a normális. Olyan párokat látni az utcán, hajszálvékony srácok 150 kilós nővel, hogy itt egyáltalán nem nagy a kontraszt.

Amugy megjegyzem én pont fordítva voltam, vékony barátom volt és nem gondoltam volna, de a husibb pasik kezdtek el tetszeni. Ugyhogy hajrá.:)

2017. okt. 17. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha fogyni akarsz, azt sosem ilyen okbol tedd! Ha jol erzed magad a börödben, akkor fogadjon el igy. Amugy nezz körül az utcan! Rengeteg part lehet latni, akik fizikailag nagyon különböznek. Lehet, pont igy jössz be neki, ahogy vagy!

Ha nem erzed jol magad, akkor egeszseges modon, kiegyensulyozott taplalkozassal es mozgassal valtoztass ezen.

2017. okt. 17. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Felejtse már el mindenki azt, hogy az ember alkata határozza meg az ízlését. Ez nem így van, illetve csak azoknál, akiknek komoly önértékelési zavaraik vannak.

Neked pedig, kérdező, azt mondanám még, hogy ne másokért akarj fogyni, ha egyáltalán szükséged van rá, hanem magadért, az egészségedért.

Vagy ha lenne egy srác, aki tetszik, de ő 80 kiló alatt nem állna szóba veled, akkor meghíznál?

2017. okt. 17. 18:19
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Én sovány vagyok, de a husisabb lányok tetszenek, számok alapján kb. mint te. Arról nem is beszélve, hogy nekünk férfiaknak a személyiség jobban számít.
2017. okt. 17. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:

kérdezd meg tőle/derítsd ki, de ne ítélj ránézésre

F

2017. okt. 17. 18:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy 5 kilót bőven leadhatnál, de ne a srác miatt, magad miatt.
2017. okt. 17. 18:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem törvényszerű. A te súlyod nagyjából határeset nálam, de mivel edzek mindennap, bizonyára belerángatnám a partnerem is a dologba és hopp, volt súly nincs súly.
2017. okt. 17. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi van? 62 kiló sok? 170 cenfi vagyok és pont ennyi. Szerintem nem sok.
2017. okt. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!