Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sovány pasi sovány csajt szeretne maga mellé?
Most ezt úgy írod, mintha kövér lennél.:D Egy időben nekem is ez volt a testsúlyom (magasságom pedig 167), de nem éreztem magam kövérnek, szimplán csak volt rajtam mit fogni, de az orvos szerint amúgy is 60 kilo a normális. Olyan párokat látni az utcán, hajszálvékony srácok 150 kilós nővel, hogy itt egyáltalán nem nagy a kontraszt.
Amugy megjegyzem én pont fordítva voltam, vékony barátom volt és nem gondoltam volna, de a husibb pasik kezdtek el tetszeni. Ugyhogy hajrá.:)
Ha fogyni akarsz, azt sosem ilyen okbol tedd! Ha jol erzed magad a börödben, akkor fogadjon el igy. Amugy nezz körül az utcan! Rengeteg part lehet latni, akik fizikailag nagyon különböznek. Lehet, pont igy jössz be neki, ahogy vagy!
Ha nem erzed jol magad, akkor egeszseges modon, kiegyensulyozott taplalkozassal es mozgassal valtoztass ezen.
Felejtse már el mindenki azt, hogy az ember alkata határozza meg az ízlését. Ez nem így van, illetve csak azoknál, akiknek komoly önértékelési zavaraik vannak.
Neked pedig, kérdező, azt mondanám még, hogy ne másokért akarj fogyni, ha egyáltalán szükséged van rá, hanem magadért, az egészségedért.
Vagy ha lenne egy srác, aki tetszik, de ő 80 kiló alatt nem állna szóba veled, akkor meghíznál?
kérdezd meg tőle/derítsd ki, de ne ítélj ránézésre
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!