Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket hány éves kortól kezdik férfiak "semminek nézni"?
Figyelt kérdés
Szóval amikor már nem tekintik nőnek párkapcsolati, szexuális szempontból.2022. máj. 23. 13:16
11/39 anonim 

válasza:

Az én 75 éves keresztanyám is bepasizott egy korabeli "legénnyel".
13/39 anonim 

válasza:

Úgy 70 körül.
Nálunk a családban még a 60+-os rokonra is volt több érdeklődő, mielőtt megtalálta a kövi férjét.
14/39 anonim 

válasza:

Nekem saját tapasztalatom az, hogy inkább kamaszkoromban, illetve úgy kb. 20-22 éves korig néztek semmibe. Igaz most sem érzem azért túl öregnek magam a 32 évemmel.
16/39 anonim 

válasza:

#15 Nekem is, és még sokunknak. De ilyen kellemetlenségekkel nem sokan szeretnek szembesülni az "olyan idős vagy, amilyennek érzed magad" meg az "everyone is beautiful" hazugságok világában.
17/39 anonim 

válasza:

30 felett egyre inkabb varhato, hogy az ajtot is rajukcsapjak :)
37F incel
18/39 anonim 

válasza:

A kérdés nem az volt, hogy mikortól "öregasszony" valaki...
19/39 anonim 

válasza:

Egy kutatas szerint 46 eves kortol. Amugy meg a klimax miatt valoban nagy atalakulason negy at egy no, tenyleg nenis lesz. Viszont nekem van egy 57 eves ismerosom, o csinos, szep korahoz kepest. A mentalitasa, oltozkodese fiatalos, ha tornazna dietazna es kenceficezne magat rendesen es plasztikara is lenne penze, 35 eves not lehetne faragni belole.
20/39 anonim 

válasza:

"A kérdés nem az volt, hogy mikortól "öregasszony" valaki..."
De, pontosan ez volt a kérdés, hogy szexuális és párkapcsolati szempontból mikortól nem tekinted nőnek, hanem már öregasszonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!