Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a pasi jól keres (havi nettó 1 milla felett), akkor tulajdonképpen mindegy, hogy hogy néz ki? Elvégre pár száz ezres plasztikai műtéttel mindent korrigálni lehet. Mit gondoltok erről?
Néhány kérdésnél láttam a választ, lényegében: "hiába gazdag, ha elviselhetetlen a stílusa"
Ezek szerint akkor a külső nem is számít? Elvégre van pénz, így plasztikai műtéttel korrigálni lehet a ronda arcot (heges arcot, orrot, fület, szájat, hajat, csáré fogakat, stb).
Ez tényleg így van? Hogy látjátok, mi a véleményetek erről?
(Mondjuk a pasi legyen 20-30 éves, korotok beli, tehát ne egy 60 éves Télapót vegyünk alapul.)

De számít. Istenem, minden számít. A külső, a belső, a szex, a pénz, minden. Az a baj, hogy az, hogy számít, nem ugyanazt jelenti mindenkinél, hanem legtöbbször egyezést jelent, és kevés olyan ember van, akinek CSAK egy dolog számít ezekből.
Az isten szerelmére, értsétek már meg végre.

Egymillió forint azért nem akkora pénz, hogy valaki eladja érte magát. A szakmámban 7-10 év után el lehet érni ennyit.
Nem mellesleg, ajánlottak a tudásomhoz viszonyítva is irreálisan magas összeget. Visszamondtam, mert a fele borítékban lett volna. Nekem ennyit jelent a pénz ezen a szinten.

2:
Nekem a büdöske és a kukacvirág egész jól bírta.

Páromnak előnytelen külső tulajdonságai vannak. Elsőre semleges volt, aztán megszerettem, számomra vonzó, de objektíven nézve ez tény maradt.
Jelenleg hónapról hónapra élünk, volt sokkal jobb, de mikor összejöttünk még ennél is lejjebb volt anyagilag.
Nekem a jelleme adta azt a pluszt. Az aki ő, az, ahogy viselkedik, mozog, beszél, él.
8 éve vagyunk együtt és sok mindenen vagyunk túl.
Nálam egyértelműen az érzelmek döntenek, amit többségében az illető jelleme, viselkedése, reakciói, készségei határoznak meg. Az anyagi része olyan szinten fontos, hogy lássam, hogy képes anyagi biztonságot teremteni. Most szarban vagyunk, de a párom a jég hátán is megél típus, így nem aggódok.
A külső pedig azon a szinten fontos, hogy ne taszítson.
De, ez én vagyok. Másnak más a fő prioritás.
De nagyon ritka, akinek csak az egyik számít a háromból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!