Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha a pasi jól keres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a pasi jól keres (havi nettó 1 milla felett), akkor tulajdonképpen mindegy, hogy hogy néz ki? Elvégre pár száz ezres plasztikai műtéttel mindent korrigálni lehet. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Néhány kérdésnél láttam a választ, lényegében: "hiába gazdag, ha elviselhetetlen a stílusa"

Ezek szerint akkor a külső nem is számít? Elvégre van pénz, így plasztikai műtéttel korrigálni lehet a ronda arcot (heges arcot, orrot, fület, szájat, hajat, csáré fogakat, stb).

Ez tényleg így van? Hogy látjátok, mi a véleményetek erről?

(Mondjuk a pasi legyen 20-30 éves, korotok beli, tehát ne egy 60 éves Télapót vegyünk alapul.)

2022. máj. 22. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
13%
Igen havi 1 millios mar az fizu szint ahol egy atlag nő mar barmilyen pasival kavarna ha nem túl deffektes
2022. máj. 22. 20:46
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

De számít. Istenem, minden számít. A külső, a belső, a szex, a pénz, minden. Az a baj, hogy az, hogy számít, nem ugyanazt jelenti mindenkinél, hanem legtöbbször egyezést jelent, és kevés olyan ember van, akinek CSAK egy dolog számít ezekből.

Az isten szerelmére, értsétek már meg végre.

2022. máj. 22. 20:54
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Van egy ismerősöm. Ketté álló fülekkel, csálé fogsorral, nagy orral. Felment pestre, ott talált valami nem túl erkölcsös de nagyon jól fizető állást. Megcsináltatta a fogsorát, orr plasztika, valamit a füleivel is csináltak, kicsit felkokszolta magát. Azóta mindig elég jő nőket dug és sűrűn cserélgeti őket. Amúgy nem egy iq bajnok a srác, de így jól néz ki és sok pénze van. Ennyi elég. Persze ha a szépen kívűl értelmes, okos nőt akarna, az nem igen jönne neki össze. :D
2022. máj. 22. 20:55
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Én többet keresek ennél (nettó) és nem, ez nem elég, hogy pénzért barátnőt vegyél (30 fölött vagyok már valamivel mondjuk). Plasztikai sebész meg max. apróbb hibákat tud javítani, nem előnyös orr, elálló fülek. Új arcot nem tud adni.
2022. máj. 22. 20:55
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Akkor miért nem korrigálod? Ja bocs, elfelejtettem, mert csóró vagy.
2022. máj. 22. 21:08
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Egymillió forint azért nem akkora pénz, hogy valaki eladja érte magát. A szakmámban 7-10 év után el lehet érni ennyit.

Nem mellesleg, ajánlottak a tudásomhoz viszonyítva is irreálisan magas összeget. Visszamondtam, mert a fele borítékban lett volna. Nekem ennyit jelent a pénz ezen a szinten.

2022. máj. 22. 21:10
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
A külső IS számít. Mi a fenét nem lehet megérteni azon, hogy nem ez vagy az aszámít, hanem összességében az egész ember?
2022. máj. 22. 21:18
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

2:

Nekem a büdöske és a kukacvirág egész jól bírta.

2022. máj. 22. 21:19
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Az a jól kereső pasi biztos megakarja osztani a fizetését az első nővel akivel találkozik? Tudnék mesélni történeteket amikor a gazdag férfi olyan soher/fukar, fillérb.szo/ volt, hogy egy szegény hozzá képest gáláns lovag.
2022. máj. 22. 21:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak előnytelen külső tulajdonságai vannak. Elsőre semleges volt, aztán megszerettem, számomra vonzó, de objektíven nézve ez tény maradt.

Jelenleg hónapról hónapra élünk, volt sokkal jobb, de mikor összejöttünk még ennél is lejjebb volt anyagilag.

Nekem a jelleme adta azt a pluszt. Az aki ő, az, ahogy viselkedik, mozog, beszél, él.

8 éve vagyunk együtt és sok mindenen vagyunk túl.

Nálam egyértelműen az érzelmek döntenek, amit többségében az illető jelleme, viselkedése, reakciói, készségei határoznak meg. Az anyagi része olyan szinten fontos, hogy lássam, hogy képes anyagi biztonságot teremteni. Most szarban vagyunk, de a párom a jég hátán is megél típus, így nem aggódok.

A külső pedig azon a szinten fontos, hogy ne taszítson.

De, ez én vagyok. Másnak más a fő prioritás.

De nagyon ritka, akinek csak az egyik számít a háromból.

2022. máj. 22. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!