Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond, hogyha ennel a "szintnel" alabb nem adom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Annyira nagy gond hogy van izlesem, meg idealom?

Raadasul kb 80%-ban ugy nezek ki mint az a pali akinek epp most keszul gyereket szulni...

Miert nem talalok magyaroszagon meg csak hasonlo not sem? :(

Valaki (szemelyesen) ismer hozza hasonlot?

2022. máj. 22. 18:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
79%

De, az átlagos azt jelenti, hogy se nem szép, se nem csúnya. Azok, akik elmennek melletted az utcán, és nem nézel rájuk.

Szerintetek milyen az átlagos férfi, ha az átlagos nő egy szupermodell?

2022. máj. 23. 13:27
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán nem baj. Azt nem értem, hogy szerinted ez a nő átlagos, aztán már gyönyörű. Most akkor mi?

Ma Magyarországon az átlagos az az elhízott, mind férfiban, mind nőben. Meg amúgy is, ezt a nő homokóra alkatú, jó csípő-derék arány, jó cicik. Kb tökéletes teste van, nem átlag.

De minden jogod megvan nem alább adni, csak akkor nagy eséllyel egyedül halsz meg

2022. máj. 23. 14:54
 63/64 A kérdező kommentje:
62-es Mint mar irtam parszor, a teste tok atlagos (a kornyezetemben a fiatal lanyoknak/noknek kb ilyen a teste), az arca az ami teljesen megfogott...szamomra tokeletes.
2022. máj. 23. 18:33
 64/64 anonim ***** válasza:
100%

63

Marhaság. Magyarországon a nők átlagos testsúlya 69 kg. Nyomhatod itt a kretént, hogy ez a test átlagos, de nem, nem az.

2022. máj. 23. 18:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!