Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gond, hogyha ennel a "szintnel" alabb nem adom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Annyira nagy gond hogy van izlesem, meg idealom?

Raadasul kb 80%-ban ugy nezek ki mint az a pali akinek epp most keszul gyereket szulni...

Miert nem talalok magyaroszagon meg csak hasonlo not sem? :(

Valaki (szemelyesen) ismer hozza hasonlot?

2022. máj. 22. 18:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha a volt férjét nézzük simán lehet esélyed, bárhogy is nézel ki :D

[link]

2022. máj. 22. 21:22
 52/64 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért már egy egészen magas szint nőben

Bár ha te is jól nézel ki, akkor nem esélytelen. De azért van ennél a nőnél sokkal előnytelenebb külsejű is aki igencsak dögös, és reálisan megszerezhető.

Csakhát azokhoz is ki kell nézni valahogyan

2022. máj. 22. 21:42
 53/64 A kérdező kommentje:

51-es Igen tudom :D Utana volt valami torok palija, az sem volt egy matyohimzes, raadasul meg alacsonyabb is volt nala :D :D :D

[link]

Fura izlese van, meg kell hagyni...Talan a mostani parja, kb egy szinten van vele.

2022. máj. 22. 22:26
 54/64 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért ehhez kell egy kiállás is, ami nem a genetikán múlik. Úgy láttam, hogy oké, a vörös pasi alacsonyabb is, de sportol, vagyis ad magára, próbál "hozott anyagból dolgozni". Az érdekes szemű csávónak lehet, szinkron gyanús orgánuma volt. Sok nőnél pl evvel is lehet kompenzálni, ha nem vagy egy férfiszépség.
2022. máj. 23. 02:43
 55/64 anonim ***** válasza:
57%
Közönséges nők ilyen minden bokorban van. Mi ezen a fura?
2022. máj. 23. 05:57
 56/64 anonim ***** válasza:
20%
Egy csomó ilyen csaj van, ráadásul ez a nő azért nem akkora szám, persze tényleg nagyon szép. Ha nem találsz hasonlós sem, akkor veled van a gond. Azért azt ne várd, hogy valahol felbukkan a genetikai hasonmása.
2022. máj. 23. 10:28
 57/64 anonim ***** válasza:
23%

A sminkelt photoshopolt verziója azért tényleg az extra kategória.

De a smink nélküli képeken tök átlagos.

Mármint persze szép azokon is, de ott nem olyan hűha, minden szem rá típus, hanem egy átlagos szép csaj.

Nagyon sok hozzá hasonló átlagos szép csaj van aki mindig úgy néz ki mint ő smink nélkül.

Ha nincs igenyed feltétlenül a sminkelt verzióra akkor simán talalhatsz ilyen csajt.

2022. máj. 23. 11:38
 58/64 anonim ***** válasza:
97%
Uhm, hát asszem kiderült számomra egy csomó dolog. Amikor Adriana Lima átlagos, viszont az átlagos férfi nem Chris Hemsworth, Evans, Pine, de még Pratt se, és olvasom, hogy a nőknek a férfiak felső 20%-a tetszik, akkor összeáll a kép.
2022. máj. 23. 12:15
 59/64 anonim ***** válasza:
29%

Itt Kelet-Európában azért annyira nem nagy igények ezek, mert relatíve több a barna hajú & kék szemű nők aránya. Nekem szimpatikusabb lenne az, ha több férfi lenne ennyire tudatos és húzná meg így határt ismerkedésnél, mivel pokoli ronda nőként nem egyszerűen ghostolnak, hanem hetekig nyüstolnek a képküldéssel ("jaaaj biztos nem vagy csúnya, ne aggódj, nincsenek igényeim, én se vagyok szép) ami nemcsak megalázó hanem a maradék reményemet is elveszi és feleslegesen stresszel.

Ismerkedj élőben, vagy tinderen képpel, és legyél türelmes.

2022. máj. 23. 12:33
 60/64 anonim ***** válasza:
0%

#58 szerintem az átlagos nem zárja ki azt hogy szép.

Ez a csaj smink és photoshop nélkül szép, de átlagos.

Ahhoz hogy átlagon felüli legyen szerintem kell valami extra jó DNS. De az elég ritka.

Neki ez sminkel és photoshoppal megy, de valljuk be ez azért átverés.

2022. máj. 23. 12:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!