Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sok férfi személyesen nem tud ismerkedni, félénk?
"Külső. Tudod." Tudom, de azzal nem tudok mit kezdeni, hacsak nem megyek el orrplasztikára, és (ma már) hajbeültetésre :)
"beszélgetnének pár percet" A dumám nagyon megnyerő :) Éppen ezért ma már úgy ismerkedek, hogy belekényszerítem a lányt a beszélgetésbe (pl. veszek tőle valamit a neten személyes átvétellel, vagy valamilyen ürüggyel a munkahelyén keresem meg).
Sok no utasitott mar el. Eloben meg nagyon nehez ismerkedni.
Igazabol nem is tudom hogy hogyan kell. Olyankor borzalmasan viselkedek mert tulzottan felek. Bobeszedu vagyok de olyankor semmi sem jut eszembe.
Igazabol minnel szebb es jobb a no annal inkabb furan viselkedek.
Meg se probalom mert egy novenynek a szintjen vagyok olyankor. Egyszeruen annyira "cringe" lenne hogy az tuti csak bajt okozna.
Helyette inkabb epitem a karrierem mint mernok. Fizu teren eppen most duplaztam 😊
Ott legalább van sikerelmenyem igy inkabb azt csinalom.
"olyankor semmi sem jut eszembe"
Totál mindegy mit mondasz egy nőnek. Kinézet számít. Saját szinteden neked is minden további nélkül lehetne nőd. Idegeneket leszólítani valóban nehéz és igazából nem is szokás manapság, nőknek sincs rá szüksége az internet korában, ráadásul úgy még ronda nők is max. a nagyon jóképűeknek adnának esélyt, mert ők "biztos nem erőszaktevők".
Mondjuk egy orrplasztika az elég olcsó, pár százból megvan egy magánklinikán. Ha ennyire zavar...
Én azóta mondom azt, hogy van barátom, amióta van.
Ha nem ért ebből elsőre, akkor jogosan veszek fel egy lekezelő stílust onnantól, ezt fogom tenni a jövőben is, az tuti.
Egyébként ha igaz, ha nem, ha egy nő azt mondja, hogy van barátja, az annyit jelent, hogy hagyd békén.
Ha van barátja, akkor azért, ha nincs, akkor pedig azért, mert inkább barátot kamuzik magának, annyira nem akar veled ismerkedni. Szóval ebből ti nem jöttök ki jól.
"akiknek valahonnan van pénzük, csak nem szabad megkérdezni, hogy honnan"
Honnan? Munkából.
Nincs is túl piacképes diplomám sem nekem, sem a páromnak, de van nyelvtudásunk és intelligenciánk és karrierindításnak megcsíptünk SSC-s, előzetes szaktudást nem igénylő, közepesen fizető pozíciókat, és irodai rabszolgaként dolgoztunk pár évig, ő feljebb lépett, nekem pedig jól mutatott a CV-ben a több év SSC IT tapasztalat, és találtam hasonló, de sokkal kellemesebb munkát több pénzért.
Nem vagyunk dúsgazdagok, de mindketten kb. félmillió ft-ot keresünk, kényelmesen megélünk.
Hát innen van.
Akinek van valami jó, piacképes diplomája (pl. mérnök), annak még könnyebb.
" De hogy milyen lehet mostanában egy párkapcsolat?"
Normál esetben olyan, amiben szeretik és tisztelik egymást a felek és közösen felépítik az életüket. Milyen lenne úgy mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!