Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy sok férfi személyesen nem tud ismerkedni, félénk?
1. Nem megfelelő alkalmat választanak.
2. Nem tudják hogyan kell.
3. Túlságosan félnek a visszautasítástól.
4. Teóriákat gyártanak, hogy miként fognak reagálni a nők és emiatt inkább nem kezdeményeznek de fejben bemesélik maguknak, hogy őket mennyire megalázták. Ebből pedig egy ördögi körforgás lesz.
Biztos vannak még okok, hirtelen ennyi jutott eszembe. Csak az elsőre reagálnék: ne akkor szólítsatok le embereket amikor látjátok, hogy sietnek valahova!
Rossz tapasztalatok - még általánosban kiröhögött pár csaj, amiért próbáltam elhívni őket ide-oda (séta, fagyizó, vidámpark). Középsuliban már egyenesen kicikiztek, az osztálytársak, röhögtek rajtam, hogy egyáltalán hogy képzelem, hogy azt a csajt leszólítottam, mit is vártam...
Az életben (bolt, utca, munkahely) meg vagy a "Nem!" vagy a "Van barátom!" volt a válasz.
31/F
2-es:
Nekem meg olyan volt, hogy finoman visszautasítottam a srácot (épp túl voltam egy csúnya szakításon, nem kerestem párkapcsolatot, de ehhez semmi köze) és jelenetet rendezett az utcán. Konkrétan elkezdett kiabálni velem arról, hogy a nők milyen szemetek stb.
Na, azóta nézzen ki bármilyen jól egy csávó, én le nem állok férfival az utcán...
Másrészt meg a "Nem!" vagy a "Van barátom!" válaszban mi a rossz? Teljesen valid, semmi negatív nincs benne rád nézve.
Magamból indulok ki: ronda vagyok viszont magamhoz képest szebb nők tetszenek sajnos. Ők nyilván a saját szintjükön levő jóképűek közül választanak még azon az áron is, ha azok alapvetően sok nőt dugnak egyszerre (igen, ez van, nőknek ez még mindig jobb, mint egy rondább tartós kapcsolatra). Emiatt mindig elutasítottak, hol normálisan, hol egyszerűen kinevettek vagy felháborodtak mégis mit képzelek (felnőtt nőkről van szó 25 felett). Az se tett túl jót a kedvemnek, hogy Tinderen 0 match-em volt több ezer nőből vagy régen "klasszikus" társkeresőn normális levél + fotó alapján reflexből jött a "Köszi nem téged kereslek" válasz...
Hát ezért.
"beszélgetnének pár percet"
Külső. Tudod.
8-as:
Én már mondtam pasinak, hogy van barátom és volt is akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!