Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háromgyerekes anyaként felejtsem el az ismerkedést?
Nem kell félretenned a stílusom, mi több még kifejezetten finom is voltam. Aki ilyen hülye az viselje büszkén a következményeit. Jó hír, hogy mikor a legkisebb 14-15 éves lesz is még csak 40 leszel. Arra figyelj, hogy ne legyél ronda 40 éves korodra. Akkor majd térj vissza az ismerkedés témához... Addig max. valami ronda nyomorék venne a nyakába egy 3 gyerekes nőt...
12 nagyon alpári egy suttyó vagy...szánalmas.
Gondolom utánnad döglik mindenki.
Ilyen stílusú pasit le se köpnék, mint Te.
N 30
Nem csinálsz semmit rosszul, szimplán csak akinek van gyereke kevesebb előnnyel indul a társkeresés világában. Nekem nőként pasinál még az 1 gyerek is kizáró ok lenne, nem hogy a 3.
Próbálj meg olyan férfiakkal ismerkedni, akiknek már van gyereke.
Rendben. Így már értem. Akkor te vagy a világ legkelendőbb tündi bündi nője. Férfiak téged fognak választani nem azt, akinek egy gyereke sincs. Most jobb :D? Komolyra fordítva a szót, neked már akkora kompromisszumot kell kötni ilyen csomaggal, hogy arra biztos vagyok benne, hogy te nem leszel hajlandó (pl. valami extrém rondával, akivel más nő nem áll le...). Legközelebb használd a nők világraszóló emberismerő képességét és ne olyannak szülj, aki elhagy 3 gyerekkel. Ja, bocs, az a hajó már elment.
Attól még, hogy nincsenek mindig nálad, ugyanúgy a gyerekeid. Ezt úgy mondogatod, mintha olyan sokat számítana. Nem számít semmit. Aki hosszútávon tervezne veled, azt ugyanúgy elijeszti. Alkalmi szexet mondjuk nyilván könnyebb így a szabad héten összehozni. De komoly kapcsolat szempontjából kb mindegy, hogy hetente vagy kéthetente kellene elviselni a gyerekeidet a pasinak.
A te korodban egy csomó szingli nőnek nincs gyereke, nyilván őket akarják a gyerektelen férfiak. Nem lehetetlen három gyerekkel a társkeresés, de baromi nehezített pálya. Nem csinálsz semmit rosszul, egyszerűen ez a helyzet. Nagyon kevesen fogadnak el három gyereket. Kéthetente is.
50 feletti pasiknal lehet, hogy van eselyed.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!