Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy egyszerű mezei melósnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy egyszerű mezei melósnak egy ilyen nőnél lehet esélye?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 19. 20:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
#17 Kérdésedre válaszolva be kell hogy valljam hogy fizettem már hasonló kategóriájú nőnek szexért. Egyrészt fiatal koromtól izgatnak az érett nők másrészt meg odáig meg vissza vagyok a nagy csöcsökért. Tisztában vagyok vele hogy egy ilyen nő aki a képen is van a vállalhatatlan kategória egy jó megjelenésű, igényes fiatal férfinak. Viszont a vágyakat ki kell élni, engem meg nem izgatnak a tipikus ma divatos fiatal deszka csajok, ez van, így vagyok bekötve.
2022. máj. 20. 01:40
 22/28 anonim ***** válasza:
73%
#21: Ilyenkor incel létemre is szekunder szégyen gyötör... Fizetni ezért? Egyszer fanyalodtam rá ilyenre, ingyen volt, még ő vendégelt meg kajával mindig meg a férje piáiból kínált és a mai napig ég a pofámról a bőr, hogy a huszonéves zsenge testemet egy ilyen gyalázta meg, miközben bevándorló négerek meg a ma divatos deszka csajokat hegesztik, akik számomra csak álom kategóriák maradnak.
2022. máj. 20. 02:52
 23/28 anonim ***** válasza:
78%
#22 Tesókám ha neked megvolt már egy efféle luvnya akkor te nem vagy incel. Csak rohadtul válogatós.
2022. máj. 20. 03:03
 24/28 anonim ***** válasza:
77%

#23: Maximum sub5 truecel nem vagyok. Az, hogy a legszebb éveimben, huszonévesen egy "anyám lehetne" csatakanca összejött, arra hadd ne legyek már annyira büszke. Hozzáteszem: az ilyenek keményen fizetnek Pumped Gabo kalibernek és a négereknek, lásd: [link] ) meg viszik őket operába meg gálákra meg wellnessezni és vesznek nekik hozzá drága öltönyöket meg kiegészítőket, hogy jól mutassanak. Én meg felmehettem a panellakásába töltöttkáposztát meg csirkepaprikást zabálni meg a legmárkásabb pia egyszer egy Bombay Sapphire volt, de amúgy ilyen fos Jack Daniels meg Jager volt a maximum.

Ha úgy néznék ki, mint Molnár Krisztián, akkor igen, ez is hatalmas siker lenne, meg csúcs, de fiatal, sportos srácként akkoriban az itteni mezőny 6-os szintjétől felfelé kellett volna válogatnom: [link]

2022. máj. 20. 03:15
 25/28 anonim ***** válasza:
20%
#24 Király ez a kategorizálás. Mondjuk az már lehet hogy tényleg engem minősít hogy én a 3. szintről az ötödik és hatodik képen lévő versenyzőt már szúrnám. A hatos szintet pedig már a férfiak 98 százaléka végigkefélné(a maradék 2 százalék az meleg). A kilences szint az már a "szara sem büdös" kategória, magamfajta csávó ilyen bulákat csak akkor farkalhat ha kiteszi az óradíjat rájuk. Szomorú ez.
2022. máj. 20. 04:18
 26/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha jól látom a képet (mert nagyon helyesen távolra tették a nőt), akkor ő pénzért dolgozik, így van esélyed nálad. Szerintem kb 1 napi munkabéred kell egy órára.
2022. máj. 20. 05:34
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb ilyennél lehet, de csak akkor, ha nagyon jól néz ki.
2022. máj. 20. 08:10
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet
2022. máj. 20. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!