Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád ?

Azért egy kb. 150 cm-es nőnek nem biztos, hogy a 185 centis pasi kell.
Szóval a nők választása egzakt.

Az én magasságom a második válaszlehetőség körüli (175 cm), és több barátnőm is volt. Szóval nincs igazad. ;-)

Ez tipikusan rossz felmérő kérdés, mert mást mér, mint amire szerintem kíváncsi. Ha azt akarjuk lemérni, mennyire fontos a nőknek, hogy a pasi magas legyen, ebből az nem derül ki, csak az, hogy a nőknek a magasság egyértelműen pozitívum. Ez meg nem újdonság.
Egy metaforán keresztül: ha választhatok, hogy a csajom modellalkatú legyen, vagy sem, minden bizonnyal azt fogom mondani, hogy naná, hogy a modellalkatot választom. Viszont ettől én még nem modellalkatú csajokat válogatok, és nincs hiányérzetem, hogy a feleségem tök átlagos testalkat.

Én 170 cm vagyok. Azt tapasztaltam hogy a pasikat frusztrálja ha magasabb vagyok, szóval magamnál alacsonyabbat nem szeretnék.
A mostani párom kb 175-180 között lehet, tökéletes.
Volt nagyon magas pasim is régen, nem volt kényelmes.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!