Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek valójában nem is rondák vagy ez a férfi olyan csúnya lenne?
Eliot Rodger talán az egyik leghíresebb incel ugyanis ő már ölt is incelség miatt, de nem értem olyan ronda ferfi lenne Eliot hogy egy nő sem akarná..
"En nem, 3 korul kapok Photofeeler-en...."
Húha, mert az számít is valamit XD
ER nem volt ronda, átlagos srác volt és PONTOSAN ez a probléma. Már akkor is átlagos srácként labdába sem rúghatott. Aki ismeri a történetét az tudja ezeket a dolgokat. Alacsony volt és az ottani viszonyokhoz képest kevésbé jóképű és kevésbé tehetős.
Én sem tartottam magamat fiatalabb koromban csúnyának, sőt úgy gondoltam kifejezetten előnyös vonásaim vannak. Mégsem érdekeltem a kutyát sem. Se középsuliban, se egyetemen. Pedig nem voltam különösebben otthon ülő, mindig mentem különböző programokra, eljártam ide-oda haverokkal stb. 4 évig jártam úgy egyetemre a fővárosba, hogy egyetlen randin nem voltam, soha egy csajt nem érdekeltem, akiknél kezdeményeztem, vagy próbálkoztam mind visszautasított.
Ennek ellenére utána lett barátnőm, de az is csak tök véletlenül jött össze.
Egyszerűen manapság nem elég átlagos, normális srácnak lenni, mert rendkívül könnyen talál BÁRMELYIK, akár átlag alatti csaj is magánál sokkal jobb külsejű srácot, ráadásul kimozdulnia nem kell otthonról, "köszönhetően" az online társkeresőknek.
A szakítás után én is kipróbáltam, mégis milyen egy Tinder vagy Badoo...
Összesen a kettőről lett kb. 5 matchem és 30-40 like. Fél év után...
Egy átlag csajnak egy nap alatt van 20 match, nem fél év után.
Pedig még akkor is átlagosnak mondtam volna magam, de ezek szerint tévedtem. azóta inkább nem próbálkozom, mert értelmetlen.
Eliot is valószínűleg így volt mint én, csak neki ráadásul se barátai nem voltak és normális közösségbe sem tudott tartozni, végül ettől kattant be. Meg gondolom alapból mentálisan labilisebb volt az átlagnál.
Az en idomben nem volt Tinder, csak tobbnyire offline ismerkedes, megis az eredmeny ugyanaz....
37F incel
" A csajozás online történik manapság."
Annak biztos, aki soha nem jön fel a pincéből.
"mert rendkívül könnyen talál BÁRMELYIK, akár átlag alatti csaj is magánál sokkal jobb külsejű srácot"
Ez két dolog esetén lehet.
1. Csak te hiszed azt a rengeteg srácot jobb külsejűnek a nőnél.
2. Dugig van a Föld jóképű pasikkal. Ez esetben meg az az átlag.
"Egy átlag csajnak egy nap alatt van 20 match, nem fél év után."
Az megvan, hogy a match kölcsönös? Tehát nincs több női match, mint férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!