Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek titkol valamit a srác?
Ismerkedésről van szó, külföldi.
Nagyon normális, szex is volt, de most visszament külföldre, nyár végén fog majd visszajönni. Minden nap beszélünk, nagyon cuki tényleg, meg szeretné folytatni.
De valami gyanús lett nekem.
Rákerestem Google-on, és láttam, hogy fent van egy ilyen orosz közösségi oldalon. Ott tanult több évig korábban, és volt ott egy komoly barátnője, akivel azóta is kint vannak a képei, de itt azért lett szembetűnő, mert 9 képe van összesen, és abból 2-3 a lánnyal van...
És használja az oldalt, kiírta, hogy utolsó belépés, tegnap 0:26...
De ha meg ennyire használja, akkor hogyhogy nem frissíti a képeit?? Miért nem törli vajon ezeket! Vagy mi van, ha beszél még ezzel a lánnyal, csak mondjuk az a lány nem Facebookon van fent, hanem itt..
Lehet, hogy nagyon túlgondolom, és baromság, de ti mit gondoltok?
Nyilván túlgondolod.
Szerintem alapvetően gáz dolog törölni a közös képeket a exxel.
A lányok 90% -ának nincsenek társkeresési problémái és mindnek van párja, míg a férfiak 80% -társkeresési problémákkal küzd és online nincsenek matchei. Ebből az következik, hogy a nők többsége ugyanazon a kevés férfin osztozik.
Szerintem túlgondolod. A te kapcsolatod a kivétel.
Itt a teljes képet kell nézni, és fel kell magadnak tenni a kérdést, tényleg megéri egy olyan sráccal "ismerkedni", akivel nem tudsz normálisan emberi kommunikációt fenntartani, csak interneten?
Ha közeledben lenne, nem lenne ilyen problémád szerintem.
Szerintem túl gondolod
Nekem a myvipen a 14 évvel ezelőtti exemmel vannak tele az albumaim. Mégis felnézek pl oda mert szeretek röhögni meg nosztalgiázni .
Sőt. A Facebookon van kint egy 6 évvel ezelőtti exemmel 3 közös kép
Eszemben sem volt hogy ott van, kB 3 hónapja vettem észre véletlenül.
Nem töröltem mert szép emlék.
Pedig azóta új kapcsolatom van és gyerekem is.
#1 szerintem csak szarkasztikus volt
Hát mit ne mondjak , olyasvalakivel összejönni akit 3 havonta 1x láthatsz , esetunkben szó szerint k*rva nagy orosszrulett 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!