Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz, ha olyan férfit szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha olyan férfit szeretnék végre, aki rajong értem és mindig a közelemben akar lenni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 17. 13:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a ronda férfi azért hűséges, mert nincs Dalma meg Kitti. Saját magatokat égetitek ezzel.
2022. máj. 17. 15:30
 22/28 anonim ***** válasza:
Soha nem kéne egy olyan ronda aljadék, aki azért hűséges, mert rajtam kívül a lőtéri kutyának nem kell.
2022. máj. 17. 15:32
 23/28 anonim ***** válasza:
7%
#22 nekem meg egy ilyen trokhàr nő nem kène
2022. máj. 17. 15:39
 24/28 anonim ***** válasza:
Hellmano ő férfi pincsi kutyát keres.
2022. máj. 17. 15:42
 25/28 anonim ***** válasza:
91%

23

"Kár", hogy én már rég megtehetem, hogy ez ne érdekeljen.

2022. máj. 17. 15:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Szokásos női rinya. Mindegyik jobbat akar magának, mert anyukájától azt tanulta ő jobbat érdemel. Azok viszont max. 1 strigulának húznak be egy alacsonyabb szintű nőt. Fogadok te is jó ha 100-ból 1-et húzol jobbra Tinderen személyesen meg mindig az kellene, akik a szebb barátnőidnek csapják a szelet. Amikor egy nő azt írja/sugallja, hogy nincs ilyen meg olyan férfi és elmúlt 20 éves, akkor már lehet tudni mi van a sorok között. Ilyeneket nincs miért sajnálni... Álmodozni lehet persze csak akkor nem éri nyávogni, mert eleve álmokat kergetsz.
2022. máj. 17. 17:44
 27/28 anonim ***** válasza:

#20: "Tapasztalatból mondom, hogy aljadék hazudozás, amit írsz."

Mesélj a tapasztalataidról...

#21: Ha képes lennél nem egybitesen gondolkodni igen/nem és aki nincs velünk az ellenünk skálán, akkor látnád, hogy NEM ezt mondtam.

Mindössze azt, hogy akinek karnyújtásnyira van a lehetőség, az nagyobb eséllyel fogja kihasználni és ha éppen ő a KIVÉTEL, aki nem ilyen, akkor cserébe jobban fogja döngetni a nárcisztikus mellkasát, hogy ő ennek ELLENÉRE hűséges.

Ha azt állítom, hogy ha a gyerek úgy nő fel, hogy ott az asztalon a pia, cigi, csík kokain, akkor NAGYOBB ESÉLLYEL fog ő is ilyen életformát élni vagy épp ellenkezőleg: ő még véletlenül sem, sőt, üldözni, pocskondiázni fogja ezt az életformát, akkor is igazam lesz.

Pszichológia második félév: sémák, megküzdési stílusok, elfogadás, elkerülés, túlkompenzálás. Ez utóbbi nyilvánul meg ilyenkor.

De ha a spiritualitásra fogékonyabb vagy, felhozhatom a Buddhizmust is, hogy teljes, kiegyensúlyozott életet csak az élhet, aki az élet minden részét egyenlő arányban tapasztalta meg, a túlzottan nyomorban élő frusztrált és irigy lesz, a túlzott jólétben élő pedig kevély és elitista.

Súlyos személyiségtorzulást okoz a hosszú egyedüllét is, de az is, ha 13-14 éves korodtól már rád vannak indulva a nők a korosztályodtól a 40-esekig és küzdened se kell értük, a nők küzdenek érted, felcserélődnek a szerepek.

2022. máj. 17. 18:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem, lenne rá jelentkező:).
2022. máj. 17. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!