Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A metaverzum megoldhatja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A metaverzum megoldhatja az incelválságot?

Figyelt kérdés

A metaverzummal az emberiség egy új korszakba lép, amiben szép lassan megszűnik a határ a fizikai és a virtuális valóság között. Ebben a világban lecsökken a kinézet szerepe is, mivel mindenki olyan avatárt választhat magának, amilyet akar. Az incelek megfelelő avatárválasztással gyakorlatilag Chadként mehetnek ki bulizni és szexuális kapcsolatba léphetnek akár a világ másik oldalán lakó incellel is, aki női avatárt választott magának.

Az is lehet, hogy nem is annyira a kinézet fog számítani amikor eldől, hogy ki a Chad, hanem inkább az, hogy maga az avatár melyik NFT kollekcióhoz tartozik. Így a ma kriptózó incelek lehetnek a jövőben a legnagyobb Chadek.

A férfitöbblet is megoldódhat, mivel a metaverzumban midenki maga választja meg, hogy melyik nemhez tartozik, tehát sokkal simább lesz a férfi -> nő átmenet is. Ezenkívül megjelenhetnek a fejlett AI -nak köszönhetően a valósághű női botok is, akik ugyanolyan teljes jogú elfogadott tagjai lehetnek a társadalomnak, mint a hús -vér emberek.

2022. máj. 16. 22:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Csak hogy a valóságban nem fogsz továbbra sem szexelni.
2022. máj. 16. 23:36
 12/33 A kérdező kommentje:

11: De fogok. Úgy fog kinézni a dolog, hogy mindenkin rajta lesz egy napszemüveg méretű VR szemüveg és úgy megy ki az utcára. A szemüveget felvéve viszont mindenkinek az avatára fog látszódni. A nő úgy fogja érezni, hogy Chaddel szexel, mivel nem az én arcomat fogja látni, hanem Chad arcát.

Aki meg nincs a metaverzumban, az a szemüveg felvétele után is a valós kinézetével fog látszani majd. Ki fog alakulni egy komoly társadalmi szakadék azok között, akik ma befektettek kriptóba és bennvannak és akik ebből a gazdaságból kimaradtak. Aki avatár nélkül látszik, az párja lesz a nő szemében akkor is, ha ma még Chadnek számít.

2022. máj. 16. 23:44
 13/33 A kérdező kommentje:

Aztán majd eljön az a kor, amikor az ingatlanod nft reprezentációja dönt annak tulajdonjogáról, a mostani tulajdonjog meg nem fog számítani. Lesznek kilakoltatások? Igen. Meg lehet állítani a jövőt? Nem.

Gyakorlatilag a most otthon kriptózó incelek lesznek azok, akik mindent visznek, miközben a ma bulizó Chadek kimaradnak mindenből.

2022. máj. 16. 23:47
 14/33 anonim ***** válasza:
93%
További jó álmodozást XD
2022. máj. 17. 00:10
 15/33 anonim ***** válasza:
89%
De várj, kérdező! Ha eltudnád sajátítani a tudatos álmodást, akkor az is egyfajta saját metaverzum lenne, csak annyi különbséggel hogy egyedül te leszel benne élő személy. Bár én nem tudom, még soha nem próbáltam a tudatos álmodást, és bár hosszadalmas folyamat elsajátítani (én ezért nem is próbáltam), de gondoltam felhozom, hátha tudsz vele kezdeni valamit..
2022. máj. 17. 00:14
 16/33 A kérdező kommentje:
15: Nekem valamennyire megy de a csók előtti utolsó pillanatbam mindig felébredek (komolyan).
2022. máj. 17. 00:23
 17/33 anonim ***** válasza:
91%
A k*rva bevallásokat nem tudom beküldeni 20.án bzdmeg, mert annyi könyvelő akarja használni egyszerre!
2022. máj. 17. 07:04
 18/33 anonim ***** válasza:
0%
10# nő vagy te bármikor találsz partnert észrevettem neked két dolog nagyon megy partnert találni meg másokat lenézni.
2022. máj. 17. 07:11
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
verd ki a fa.szod és menj aludni. Amiről te beszélsz az a következő generáció kérdése. A mostani metaverzum csak egy hype, semmi egyéb, az is már lecsengőben van, viszont sokan megszedték magukat.
2022. máj. 17. 07:18
 20/33 anonim ***** válasza:
90%

ezt pont egy crypto crash után írod ki? XD

nagy kriptó csád lehetsz

2022. máj. 17. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!