Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki nem akar kapcsolatot egy hosszabb kapcsolat után, vagy csak nem akarja megmondani hogy nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
Az egyik, nem túl közeli ismerősöm már régóta tetszik nekem amit be is vallottam neki. Ő elutasított azzal a szöveggel, hogy nem akar kapcsolatot, kb. 1 hónapja ért véget egy hosszabb kapcsolata. Ugye, ezzel csak le akart koptatni mert nem tetszem neki?

2022. máj. 16. 19:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Új kapcsolatba veszekednek orrba szájba , erre azt mondja hogy jó..
2022. jún. 8. 12:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaz is lehet, meg persze kifogásként is mondhatta.

Lényeg, hogy jobb hagynod szépen, hadd élje az életét.

2022. aug. 12. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Mondhatta azért is, mert nem teszel neki, de szerintem teljesen hihető, hogy még korán van neki egy új kapcsolathoz. Egy hónap nem nagy idő.
2022. aug. 12. 16:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen le akart koptatni, sőt van hogy az embernek tetszik is a másik,c sak vna annyir atudatos, hogy ha a fejében dúlnak az előző kapcsolata viharai, akkor nem szivat meg mást egy bepróbálással...szóval akár még tetszhettél is neki, de egy hónap alatt egy tartós kapcsolaton nem lehet túl lenni, akkor sem ha te szakítottál
2022. aug. 13. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!