Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valóban nagyon csúnyának számítok (barátok, kollégák, család szerint) és emiatt 38 évesen még egy barátnőm sem volt mert folyamatosan előben minden nő elutasított (nagyon kövér csúnya nők is), akkor interneten lehet sikerem?
Én nőként válaszolok.
Rengeteg olyan pasi ismerősöm van, akit én mondjuk "csúnyának" mondanék, de van barátnőjük.
Sőt, nekem most egy mások által kifejezetten csúnya pasi tetszik (igen, mindenki szerint csúnya a környezetemben, engem pedig nagyon vonz), szóval erre nincs ilyen szabály, hogy ha csúnya vagy egyedül fogsz maradni.
Van olyan barátnőm, aki nőként szerintem nagyon nagyon szép, és olyan szinten magányos, nem talál párt, sőt van középkategóriás barátnőm, aki még 25 évesen nem volt kapcsolatban sosem, mert nem kezdeményeztek nála, pedig nem olyan csúnya, átlagos. Én pedig átlagos vagyok, a magyar pasiknak többnyire nem jövök be egyáltalán, a külföldiek pedig mind azt mondják, hogy nagyon egzotikus arcom van, és nagyon tepernek (ez is azt mutatja, hogy más a vonzó egyes helyeken).
Szóval, erre nincs szabály. A külső igen fontos dolog, de azon kívül rengeteg dolog még. Én azt vettem észre, hogy nézhet ki valaki akárhogy, ha belül nem stabil a lelki világa, és lehet valaki akármilyen csúnya, ha árad belőle az életkedv, boldogság, szenvedély.
Nem tudunk neked itt 100%-os sikeres tanácsot adni, szimplán annyit, hogy ne add fel, és nézelődj, hátha.
Ez a legtöbb amit tudok mondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!