Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 236 ezer Ft. jövedelemmel érdemes a puncs.hura regisztrálni, ott csak Gold diggerek vannak?
Vannak egyetemisták is szép számmal puncs.hu-n, ők olcsóbbak cserébe viszont megkövetelik, hogy jól nézz ki. Kérdező nem mondta, hogy ronda lenne. Egyetemistát kaphatsz már 50 környékén is (ha jóképű vagy). Nem állítom, hogy ez az átlag ár, de lehetséges.
végül is...
Vagyonokat spóroltam.
Ma összejöttem egy nővel aki 38 nak hirdette magát. min 60 volt. De ha már ott volt... Egy évre költségek letudva. Tavaly nyáron ugyan ez volt. akkor ugyan a csaj fiatal és hamvas volt, de 1 évig meg nem fordult utána a fejemben hasonló akció. Mint egy átlag magyar szakemer. Semmihrz nem ért viszont q...va drága. Inkábbmegcsinálom magamnak. Lakást is pöcsöt is.
Egyáltalán nem csak gold diggerek vannak, vannak, akik normális kapcsolatot, vagy diszkrét szexkapcsolatot keresnek, anyagiaktól mentesen, vagy legalábbis nem csillagászati árakon.
Én nálad nem sokkal több pénzből gazdálkodom, de már sikerült ott alkalmi partnert találnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!