Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 34 évesen még nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 34 évesen még nem volt nőm,akkor valószínűleg csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 15. 22:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem, ezer másik oka lehet.

Amúgy meg, kinek mi a csúnya. Pl szerintem Justin Bieber ocsmány, másik pármillió nőnek meg bejön.

Erről ennyit.

2022. máj. 15. 22:29
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Igen
2022. máj. 15. 22:38
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Nem valószínűleg, hanem biztos, illetve erre rájön még, hogy a szintedhez képest jobbat akarsz magadnak különben már régesrég lenne valakid, nem is egy. 34 év alatt biztos volt 1-2 alkalom, amikor nő próbálkozott nálad (nyilván ronda volt ő is, ha látott esélyt nálad), de te ignoráltad, ezért vagyok benne biztos, hogy szinten felül akarsz magadnak. Semmi gond, de ez így is fog maradni.

Amúgy én is ilyen vagyok ezért gondolom ezt. Magamból indultam ki.

2022. máj. 15. 22:46
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

Ezt neked kell tudnod. Ha olyan torz ember vagy, mint Quasimodo, akkor igen, sajnos kifejezetten csúnya vagy. De akkor szerintem a férfiak egy része is fél tőled.

De ha nem vagy olyan, hanem van egy normális megjelenésed, akkor fejben nem vagy rendben. Talán valami tanumád van, ami gátol. Ebben az esetben ajánlom, hogy keress egy jó pszichológust, aki segít neked.

2022. máj. 15. 23:09
 5/17 anonim ***** válasza:
*traumád
2022. máj. 15. 23:10
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem, inkább az lehet a probléma, hogy nincsen önbizalmad, nem tudsz kezdeményezni, nem tudsz a nőkhöz megfelelően közelíteni.

Ha nem vagy extrém undorító (pl. súlyos elhízás, undorító bőr, büdös, stb.), akkor a külső a nők számára egy másodlagos szempont, különösen már 25-30 körültől.

2022. máj. 15. 23:11
 7/17 anonim ***** válasza:
31%

"egy másodlagos szempont, különösen már 25-30 körültől"

Már bocsánat, de a nagy lófаszt, külső az első nőknek (és férfiaknak is)...

2022. máj. 15. 23:13
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem kell oda quasimodonak lenni, ez egy nagy ferdítés.

Igaz hogy valamelyest eltérnek az ízlések, de azért mégis van egy szint, amit ha nem ütsz meg, akkor bajban vagy.

Persze így is lehet nőd, csak mint fentebb írták, amilyen jut..

2022. máj. 15. 23:26
 9/17 anonim ***** válasza:
56%

Ahhoz, hogy valakinek végleg ne legyen nője Quasimodo szint kell.

Átlagos/átlag alatti pasiknak is van nője, méghozzá időnként közép szint felső kategória.

2022. máj. 15. 23:33
 10/17 anonim ***** válasza:
56%

És az mivel jobb, ha lehet nőd, de csak olyan akitől undorodsz?

Úgy látom nem érted amit írtam.

2022. máj. 16. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!