Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek még abban, hogy megtaláljátok a párotokat?
1-es hagyd már ezt a bullshit baromságot... mit számít, hogy hány milliárd ember él a Földön? A legtöbben egy szűk térségben élik le az életüket, de még ha valaki szeret és tud is utazgatni, akkor is esélytelen, hogy kijelentsük 8 milliárd emberből válogathat.
A kérdésre válaszolva: nem hiszek benne, sose hittem.
Már 14-15 éves koromban úgy voltam vele, hogy nem éreztem azt, hogy bármikor is sikerülhetne barátnőt szereznem. Amikor már mindenki körülöttem csajozott, aktív szexuális életet élt nekem egy nyamvadt randim nem volt, soha egyetlen csaj nem mutatott érdeklődést irántam, hiába jártam el bulizni még egy rohadt csók vagy egyéjszakás kalandom sem volt. 4 évig így jártam a fővárosban is egyetemre, hogy soha senkit nem érdekeltem, teljesen mindegy mennyit, hova és kikkel jártam el közös programokra. Aztán 21 éves koromban a semmiből lett egy barátnőm, akivel elég sokáig együtt is voltunk. De már több mint 3 éve kidobott, azóta szintén semmi, egy-két kavarás, meg egy alkalmi kapcsolaton kívül (konkrétan 2 alkalom volt).
Sajnos a külsőm is borzasztóan leromlott, nagyon ocsmány lettem úgyhogy még esélytelenebb a dolog.
Neked legalább volt már, nem is egy. Én annyira ronda vagyok, hogy még így 30 fölött se volt és sajnos még sok van hátra ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!