Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtak-e már ki csajok?
- kiinduló pontnak voltak csókok puszik, simogatások, stb..
- kényeztetés csak egy oldalú és egyre többet vár el, ha ez még nem lenne elég még a kézi munkához is pofákat vág és még azt is értésemre adja hogy mennyire unja
- többször visszajár ezek szerint neki jó volt
- ebből volt olyan eset ahol dugás sem volt
- gondoltam több esetben, hogy adok időt neki 2-3 alakalom de beleuntam, és hagytam a f**ba
Most ott tartok, több ilyen tapasztalat után, hogy szeretnék egy normálisabb csajt "aki kevésbé önző". De valahogy nem igazán érzem azt a mozgató és hajtó erőt, hogy csajozzak.
Használtak-e már ki a csajok? (ki maradt egy a betű és félre érthető) :))
Úgy értem a csajok használtak ki és én 30f vagyok. :S
Igen. Velem akarta elfelejteni az exét. Ezért a kapcsolat harmatgyenge volt, az első konfliktusnál szétesett.
De legalább szexeltem.
3-as.
Csak van annyi eszem, hogy közöljem, hogy ez így nem szép dolog.
Az egyik az válaszolta, hogy ha nem tartom fairnek akkor ne kényeztessem én sem.
A másik meg azt, mondta neki ez így meg felel ha nekem ez így nem tetszik akkor tud más embert is találni.
Ezek inkább olyan többszörös tinder randik és nem igazi kapcsolatok voltak.
Azért alkalmizok, hogy kihasználjam a pasikat :)
Nem csak a pasik tudnak genyák lenni. XD
Annyi nulla frigid p.na van, hogy borzalom.
Szexhez bénák, de kőkeményen, arra szerencsétlenek, hogy magukhoz nyúljanak néha, megtanulják azt a fonnynadt testüket, de nem.
Volt pár szexőrült bnőm, de nem ez a jellemző.
Nekem a kedvencem a következő két szó: majd alakul…
Sajnálom, hogy kevés a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!