Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így velem a pasi?
Figyelt kérdés
Interneten egy tök helyes jófej sráccal megismerkedtem, randin még vonzóbb volt mint interneten.., tök jól megvolt a kémia meg minden..és hát felmentem hozzá, igen megtörtént...utána nem tudom mi történt vele de éjjel egykor kivágott, hogy ő egyedül akar aludni. Könyörögtem neki, hogy hagyj maradjak, mert nincs pénzem taxira és Pest másik felében lakom innen nagyon messze de ő kidobott...2022. máj. 13. 13:54
3/13 anonim 

válasza:

A csaj a paraszt bocs..ilyeneket temyleg ki kell vagni aki randizik meg d.g egybol. Egy nullák.
4/13 anonim 

válasza:

Péntek délutáni gyenge troll... :(
5/13 anonim 

válasza:

Mégis mit vártál szétetted a lábad egyből megkapta amit akart azt jól van...
De egy igazi paraszt... Náladeg hogy hogy nem volt pénz? Hogy jutattál akkor haza?
6/13 anonim 

válasza:

Én azért egy taxira valót adtam volna,legalább egy kétezrest hogy a legközelebbi villamosmegállóig elvigye a csajt. Így is olcsóbb lett volna mint egy prosti meg így vállon veregethettem volna magam hogy milyen jófej,korrekt csávó vagyok.
7/13 A kérdező kommentje:
Náladeg hogy hogy nem volt pénz? Hogy jutattál akkor haza?
éjszakai...bkv bérlet..
2022. máj. 13. 14:14
9/13 anonim 

válasza:

Ilyen nincs, ez tuti kitalált sztori. Hogy lehet valaki ekkora sutyerák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!