Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel kerdeseknek lesz valaha külön kategóriaja a gyiken?

Figyelt kérdés
2022. máj. 11. 18:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez szép és jó elmondva, de láttad már itt incelek kommentjeit? Ők nem arról beszélnek, hogy milyen problémájuk van, hanem hogy mennyire undorítónak tartják a nőket.

A kezdeményezés jó. Ez az eredeti célja az incelmozgalomnak. De amerikában tökéletesen átment a gyűlölködő és terrorista jellegű mozgalomba. Megkeseredett emberek mellé nem még több megkeseredettet kell tenni, hanem olyanokat is, akik incel sorból kijöttek, akiknek bevállt valami, akik mondjuk női szemmel írnak az ott elhangzottakra - én ezt a szerepet be is vállalnám. De egy kifejezetten csakis incelekből álló fórum toxikus lenne, mert nem önsegítő lesz, hanem lehúzó.

2022. máj. 12. 10:12
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Hát nem tudom, én egyáltalán nem látok olyan sok csúnya kommentet. Sőt, inkább az inceleket szidó kommentekből van több. Ez a terrorista elmélet is valótlan. Ez szerintem alig néhány százalék, akik ilyen elvetemültek. A többség csak élni akar és szeretné, ha vonzónak tartanák a nők.
2022. máj. 13. 08:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor csinálj fórumot. Hajrá, nézd meg a jelenséget.
2022. máj. 13. 09:56
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Már a pontozás is sokat elárul. Én nem pontozom le a nekem nem tetsző véleményeket. Azonban ha leírom mindenféle támadás és provokáció nélkül, hogy az inceleknek jót tenne egy terápiás csoport, akkor máris lepontoznak. Szóval szerintem ez pontosan kifejezi, hogy inkább az inceleket szokták támadni, és nem ők támadnak.
2022. máj. 13. 11:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért vagy le

pontozva, mert mi ilyen negatív emberek vagyunk. Hanem azért, mert a felvetésed gyerekesen naiv. Senki nem fog most energiát fektetni abba, hogy vissza keressen több száz incel kérdéshez, és kiemelje azokat amikor az incelek nagyon mocskosan beszéltek a nőkről. Pedig hidd el, hogy van ilyen és elég gyakori. Sőt voltak olyanok amiket már jelenteni kellett és szerencsére törlésre is kerültek.

Én értem, hogy amúgy a te szándékod jó. Viszont bedobni megkeseredett emberek tizeit egy fórumra nem terápiás jellegű lesz, hanem toxikus.

Nem véletlenül hoztam fel példának az mgtows magyar weboldalt. Ott tisztán látszik a kommentekből hogy mocskolják a nőket azon férfiak akik elvileg nem is akarnak nőt.

Viszont hogy ha te hiszel az ügyedben, akkor hajrá. Csináld meg. Nem olyan nehéz fórumot létrehozni.

Viszont hogyha történik valami rossz. Tehát itt most konkrétan terrortámadásra gondolok: akkor az oldal vezetőséget felelősségre fogják vonni. Lehet hogy azt hiszed hogy ez nagyon végletes gondolkozás és nem lesz ilyen: viszont az amerikai incel fórumokon ez megtörtént már.

De még egyszer hangsúlyozom: az ötletet jónak találom. És ha megcsinálod én nagyon szívesen válaszolok én incel kérdésekre és felvetésekre nőként ha ezzel segíthetek nekik. De jelenleg nem tartom túlságosan lehetségesnek, hogy ez jól fog működni.

2022. máj. 13. 12:08
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kéne olyan embereket egy helyre összezárni, akik tele vannak haraggal és gyűlölettel. Mert az ilyen embereknek csak rossz ha egymásra találnak, mert csak egymást hergelik. Mindegy, milyen céllal jönne létre egy ilyen csoport, közös gyűlölködéssel az aranyból is sz@rt lehet csinálni.
2022. máj. 13. 12:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, találtam neked html mintát is, ami githubon elérhető teljes egészében:

https://www.youtube.com/watch?v=knGk9aUr4Do&ab_channel=Selmi..

Ha nem értessz valamit, szólj, viszonylag jól megy nekem a html és ccs.

2022. máj. 13. 12:18
 18/20 anonim ***** válasza:
42%

Linkeljétek már el nekem légyszíves az emlegetett MGTOW weboldalt. Mostmár tényleg kíváncsi vagyok, milyen cikkekre és hozzászólásokra gondoltok.

Egyébként én továbbra is fenntartom, hogy a nagyon trágár kommenteket egy "hangos többség" írja. Csupán néhány százalék. A többség nem is igazán olvas ilyen oldalakat, pláne nem kommentel.

Az online felületnél pedig szerintem hatékonyabb lenne a csoportos, személyes terápia. Ahol mindenki elmondhatná a lelki bajait és meghallgatnák a többiek. Ki tudja, lehet sokan magukra ismernének, külső szemmel látnák magukat, ami adhat nekik jótékony felismeréseket. De ha nem, még akkor is jó, ha az ember nem magányosan érzi magát, hanem olyanok között, akikről tudja, hogy megértik.

2022. máj. 13. 12:44
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
2022. máj. 13. 12:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

18

Volt már ilyenre törekvés. Még régebben egy Alana nevű nő létrehozott egy weboldalt a magányos embereknek, akik párkeresési gondokkal küzdenek, azzal a céllal hogy egymást segítsék ebben, de mára ez összekapcsolódott a haraggal és a nőgyűlölettel. Eredetileg az incelségbe mindkét nem beletartozott (férfi, nő)...eleve egy nő volt az, aki elsőnek hivatkozott magára incelként. De manapság ez az egész incelség szinte a férfiakról szól, a nőket kihagyva azzal magyarázva, hogy egy nő nem lehet incel, mivel szexuális kapcsolatra mindig találna valakit.

Tehát egy ártalmatlan, nő által kezdeményezett közösség az évek folyamán átalakult egy olyan férfiak által alkotott nőgyűlölő közösséggé amely a nőket hibáztatja, és amely csoport nevéhez több gyilkosság, és merénylet fűződik.

Mert mint írtam a 16-os válaszomban, nem jó ha a megkeseredett, haraggal és gyűlölettel teli embereket összeterelünk, mert előbb utóbb az átvált gyűlölködésbe.

Nem azt mondom, hogy a szándékod rossz lenne, csak naivitás azt hinni hogy nem fog ugyan az megtörténni mégegyszer.

2022. máj. 13. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!