Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék kocka csajokkal ismerkedni(2022)?
DnD-nek, MÁGUSnak van facebook közössége. Előbbiben rendszeresen posztolnak lányok is mindenféle artworköt vagy hasonlókat. A MÁGUSban kicsit megsavanyodtak az emberek, ot tinkább ETK-UTK viták vannak, vagy csönd, de hát na, az a közösség már csak ilyen:D
Meg ha Budapesten élsz, akkor a Barcraft nevű kocsmába járogass el, oda csak azok járnak, akiknek a geek kultúra valamelyik eleme mond valamit. És bizony szoktak ott lányok is lenni.
Vagy asszem a Vault51 is ilyen, bár ott még nem voltam.
Egyébként DnD mesélőt keresünk, te nem vagy véletlenül mesélő?:D
Facebook csoportokat meglesem, bár már átmentem nem egy e témával kapcsolatos csoporton...
Sajna nem Miskolci vagyok, és bár itt is van 2 hasonló jellegű, sajna vagy nézik mikor megyek és akkor otthon maradnak vagy én nem tudom de ha nem haverokkal megyek álltalában kihaltak...
D20 vagy hol/hogy ejtitek meg a dolgot?
Meg mesélő nem voltam még, eddig csak passzív karakter voltam, de ahogy szokták mondani... Szeretnéd hogy az legyek? :W
Áh, hát miskolci környéken nem vagyok járatos.
Igen, az a gond, hogy azért az esetek többségében ez férfi téma, a lányokat kevésbé vonzza.S
Áh, akkor hagyjuk. Tapasztalt mesélőt keresünk és főleg élő játékra, szóval ez több sebből vérzik így, de na, egy próbát megért:D Ki a csajokat keresi, ki a mesélőket, mindkettőből hiány van:D
Tény, de tudom hogy vannak de sokan inkább külföldön ahol a gurp meg a larp is divat.
És akkor ott van seherezade aki egy lány is meg mesélő is... Hogy mikre nem képes a motivációs hóhér... Sajna itt a környéken csak a motivációs medve lakik aki a futásban segít az embereknek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!