Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló férfi társaim, most hogy jön a meleg és a csinos fiatal Pesti nőknek kint van a háta, nyaka, válla, nem szoktatok vágyni arra a buszon, villamoson, Deák téren, hogy milyen jó lenne csókolgatni ezeket a testrészeket?
Igyekszem nem oda nézni. Mindig "szörnyű" látni vonzó nőket akiknél soha sem lenne esélyem.
Emellett még emlékeztetnek is arra, hogy mi mindent nem tapasztalhattam meg amikor még fiatal voltam.
Otthoni munka előnye, hogy ritkán kell eljárnom itthonról, így ritkán futok bele a csinos nőkbe.
33F
"Emellett még emlékeztetnek is arra, hogy mi mindent nem tapasztalhattam meg amikor még fiatal voltam."
Ezt én is osztom. Amióta 100% HO-ban dolgozom és nem megyek emberek közé nekem is minden sokkal jobb. Az élet apró örömei rondaként :).
Ééés nőként ezért kerülöm a tömegközlekedést, amikor csak módom van rá.
Mindenkinek, aki azon siránkozik, hogy inkább nem is megy csinos nők közelébe, mert túl frusztráló, csak így tovább! Követhetné még pár nyálcsorgató kangörcs a példátokat.
Majd megszakad értetek a szívem meg minden, de vessük össze a villamosproblémáitokat egy átlag nőével:
mikor már TIZENEGY éves kislányként aládnyúlnak a villamoson, akkor valsz szívesen cserélnél a ronda csávókkal, akiknek annyi a bajuk a helyzettel, hogy nem fog nekik összejönni a kivillanó hátú csaj.
"nyálcsorgató kangörcs"
Azért ezt kikérem magamnak. Én behúzott füllel, farokkal (yes, pun intended) elandalgok onnan. Nem csorgatom a nyálam senkire se, főleg, mert rájuk se nézek. Minden másban támogatlak, de sajnos kevesek vagyunk ketten, hogy a rondákat kitöröljük a Föld felszínéről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!