Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha túl lassan építek, az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha túl lassan építek, az a baj, ha túl gyorsan, akkor meg azt hiszik, hogy csak szexre megyek, mit csináljak másképp?

Figyelt kérdés

Randizgatások során változatos kimenetelek fordulnak elő, de végül mindig meghal az ismerkedés.

Van, hogy első randin csók van, aztán később kémiára hivatkozva azt mondják, hogy nem akarják folytatni mert hiányzik az a nagy szerelmes érzet amit keresnek..., jól csókolok, de inkább mégsem folytatnák, meg hogy csak "csókkal" tesztelte a kémiát. (mindfuck számomra, nem tudom hovatenni...) Van olyan is, akinek randi végén a lakásán kötöttem ki és egymásnak estünk, de végül nem akartam lefeküdni vele, mert attól tartottam, hogy fuckboynak hisz a végén és szerettem volna komolyat, lassabban építeni. Végül vele is megszakadt a kapcsolat.

Minap meg olyan volt, hogy direkt nem mentem csókra, csak hátradőltem, jó volt a randi, mondja a másik hogy ő is jól érzi magát, neki idő kell hogy kialakuljon valami számára. Tökre megörültem, hogy akkor nem kell annyira nyomulni mint a többieknél, hogy lejöjjön a másiknak, hogy komolyat szeretnék, hanem elég csak időt fektetni a dologba és akkor alakul. Erre ebből se lett folytatás, mondván hogy csak barátként tud rám tekinteni és ezért nem is akarja folytatni ...

Volt olyan is, akivel végül össze is jöttem, de lelépett külföldre mert menekül az itthoni gondjai elől és csak rövid ideig akart magának "komoly kapcsolatot" mindennel együtt...

Szerencsétlennek érzem magam, nem tudom mi baj lehet velem. Hol hibázom el?

28/F

2022. máj. 10. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ez mennyire lesz segítség de szerintem (így látatlanban) azzal volt a probléma, hogy nem a megfelelő emberekről van szó. Ha azzal az emberrel randizol akivel tényleg összeilletek, akivel mindennek lesz értelme, ott nem lesz olyan hogy túl gyors vagy lassú hanem minden természetes lesz.

Tudom, hogy nem ugyanaz, mert mi sosem randiztunk és nem lett belőle semmi (egyéb okok miatt), de amikor megismertem azt a férfit akibe beleszerettem (kb fél éve) és amikor elkezdett felépülni az ismertségünk és mélyült el, akkor valahogy minden pillanat, minden mondat, minden mozdulat helyesnek és értelmesnek és jónak tűnt érződött. És akkor még nem voltam szerelmes, fokozatosan alakult ki, de az elejétől nagy volt az összhang, olyan amit senkivel se tapasztaltam azelőtt. Az se lett volna gyors ha egyszer csak lekap és az se lett volna lassú ha sokat kellett volna rá várni ha végül összejön. Végül is nem jött össze, de nem is ez a lényeg. Magát az érzést szeretném ezzel szemléltetni.

Ezeknek a lányoknak egyszerűen nem jöttél (be) annyira, hogy megmondják.

2022. máj. 10. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Szájszag ilyesmi lehet a hatterben
2022. máj. 10. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1 esnek igaza van. Ha megtalalod a megfelelo partnert, akkor annak az sem lesz gyors ha elsore lefekteted, es az sem lesz lassu ha varsz napokat. Ha egy no ugy igazan odavan egy pasier akkor hagyja hogy a ferfi legyen az iranyito( meg annak ellenere is hogy tudja talan rosszat tesz vagy ezt nem igy kene). Nekem volt olyan csaj akivel elsore lefekudtem, majd ugy odalett ertem, hogy kepes volt Pestrol videkre lejonni az utolso vonattal, majd az elsovel visszamenni, mert mar reggel 7 kor kezdte a munkat. Ra 2 ev mulva kiderult hogy ugyan ez a csaj 1 honapig hulyitette az egyik kondiba jaro ismerosom, es meg egy honap utan sem birta a csavo lefektetni hiaba csinalt akarmit vitte akarhova. Nincs kobe vesett szabaly ezekre a dolgokra. Ha egy no odavan erted akkor is menni fog utanad ha leszarod ( nyilvan akkor sem vegletekig azer), ha meg nem akarja akkor a csillagokat is lehozhatod neki es megadhatsz neki mindent.
2022. máj. 10. 20:54
 4/9 A kérdező kommentje:

2-es, köszi a tippet, ezentúl kerülni fogom a disznóvágás ízű meg a hagymástejfölös rágókat.

1-es, 3-as. Köszönöm szépen a válaszaitokat! Erre én is gondoltam, hogy egyrészt lehet rosszul szűrök, másrészt meg hogy nem a legbölcsebb a nagy kirobbanót keresni, hanem ez idővel is kialakulhat. Belül legszívesebben ezt szeretném magamban és a másikban is.

Viszont akikkel tényleg nagyon jó volt az összhang, azokkal is végül meghalt a dolog, mert nem akarnak időt fektetni bele.

Pl volt olyan, hogy elsőn csók, majd második randira is eljött izgatottan, készült, végül megjegyezte, hogy nagyon jól csókolok, jó velem, a beszélgetés is, közös értékek, témák vannak stb, de nem érzi ... de akár szívesen barátkozna tovább, találkozna még. Aztán végül egyéb gondokra hivatkozva (EÜben dolgozik + családjában ő látja el több idős ember EÜ gondját is...szóval nem gondolom valami mondvacsinált indoknak) azt mondja nincs ideje tovább találkozni se ...

És ilyenkor ott állok és nézek ki a fejemből, hogy idővel alakulhatott volna valami, türelmes lettem volna a magánéleti gondjait illetőleg. (főleg az előbbi sztorinál, igazából ez ütött a leginkább szíven az elmúlt félévben) és mégse érzi úgy a másik.

Próbálom akkor lazábbra venni, hogyha valakivel összepasszolunk, akkor az majd úgy is alakul.

2022. máj. 10. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sosem azt kell nezni hogy szemelyesen mennyire passzoltok ossze, hanem azt, hogy mennyi aldozatot es energiat hoz annak erdekeben hogy ujra es ujra talalkozzatok. Ha hivatkozik mas dolgokra, az mind kifogas. Aki odavan erted az keresni fog, latni akar, irni fog, fog rad idot szentelni. Az, hogy szemelyesen megvolt az osszhang azt lehet csak te erezted ugy, az o fejukbe nem latsz bele. Az, hogy csokoloztok, felizgatod, mezes mazos madzagot elhuzza, az sem jelent semmit. Nyilvan a noknek is van egy szexualis igenyuk, izgalmas hogy ismeretlen emberrel talalkozik, uj meg neki a dolog. De a hosszu tavu kapcsolathoz ennel sokkal tobb kell. Remelem segitettem. Azert tudom ezt, mert mar enis voltam minden oldalon:) 30/f
2022. máj. 10. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom interneten ismerkedsz, mert ez tipikusan a netes ismerkedés 'varázsa'. Túl direkt, túl erőltetett eleve az egész szituáció, így eleve kisebb az esély a nagyon erős vonzalom kialakulására. Ha nagyon jól nézel ki és szuper személyiség vagy,akkor is nagyon nehéz ilyen módon komoly párt találni. A másik pedig, hogy ha nem élőben ismersz meg valakit, szimplán matematikailag kicsi az esélye, hogy pont olyan lesz az illető, akivel működik a dolog, vagy egyáltalán a kémia.

Gondolj bele, hogy amikor pl. ott vagy egy munkahelyen, vagy egyetemi csoportban, ott nagyjából a lányok hány %-a az, akivel el tudnál képzelni egy kapcsolatot, nagyjából 10-20%, és általában ők kapcsolatban is vannak ,csak nem veled. Ha neten ismerkedsz egyszerűen nem tudhatod személyes találkozó nélkül azt amit mondjuk egy évfolyamtársadnál már amúgy is tudsz. Hiába néz ki valaki jól akár élőben is, ha valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nem vonzódsz hozzá. Én pl. amikor bekerültem az egyetemre nem voltam gólyatáborban és először szimplán be lettem véve egy 130 fős facebook csoportba, és ott megnéztem a profilokat és megnéztem, hogy az alapján melyik lányok tetszenek, aztán amikor élőben találkoztam velük tök mások jöttek be, mint akikről a profil alapján gondoltam volna.

Ezek mellett ami még benne van a pakliban, hogy ebben tinder ismerkedés világban mindenki lecserélhető. A többség magamat is beleértve egy illúziót kerget, amit ha felismer akkor se tud ellenállni neki, hogy neki jár a legtökéletesebb pár, és ezért ha egy randi nem jön be annyira, vagy akár tök jól is sikerül de nem érzed tökéletesnek, akkor úgy vagy vele, hogy mind1 nem érdekes, úgyis minden nap jön 1-1 új match, majd a következő jó lesz és kialakul egy ilyen randifüggés, ahol persze folyamatos kudarcélmények lesznek és sokszor visszasírsz egy-egy korábban elhajtott embert.

2022. máj. 10. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:
6 osnak igazat kell hogy adjak. Engem is akar hany lany megkeresett akar instan akar facebookon, hiaba talalkoztunk, legtobbukkel mondjuk szex lett a vege, de aztan vagy jol atvagtak a fejem, vagy elszivarogtunk. Ha egy no mar eleve ugy jelol be egy pasit hogy jolnezki lefekudnek vele arra jo lenne, akkor o mar eleve kialakit maganak egy belso kepet feled, arra kellesz ennyi. Onnantol hiaba nezel te ki akarhogy eloben csinalhatsz akarmit hogy komolyan gondolja veled.
2022. máj. 10. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Még a végén megsajnálom a szegény férfit, aki komoly kapcsolatot szeretne, de a nőknek csak szexre kell. Hány privit kaptál már?
2022. máj. 10. 22:16
 9/9 anonim ***** válasza:

"Van olyan is, akinek randi végén a lakásán kötöttem ki és egymásnak estünk, de végül nem akartam lefeküdni vele, mert attól tartottam, hogy fuckboynak hisz"

Te hülye vagy. Adódik egy lehetőség, hogy szexelhetsz egy csajjal első randin, erre te nemet mondasz erre. A csaj csak dugni akart, azért akarta már első randin. Majd idősebb korodban amikor évekig nem találsz nőt szexre, akkor ez eszedbe fog jutni, hogy fiatalon miért nem éltél ezzel a lehetőséggel.

"Volt olyan is, lelépett külföldre mert menekül az itthoni gondjai elől és csak rövid ideig akart magának "komoly kapcsolatot"

Ha tényleg külföldre ment akkor csak szexpartnert tartott kis időre.

Nincs mit szépíteni ha a nőknek szexre kellesz akkor azt használd ki. Biztos jóképű vagy, tetszel a nőknek. Ne akard minden áron a hosszú kapcsolatot feszegetni.

2022. máj. 15. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!