Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyibe kerül egy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy csúnya férfinak egy csinos barátnő egy hónapban?

Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 08:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Alapvetoen valahol havi nettó 700as fizunal kezdodik az h egy atlag nő mar barmilyen pasival kavar felteve h a pasi nem tulzottan defektes
2022. máj. 9. 09:29
 12/19 anonim ***** válasza:
21%

DOS alatt, a Scorched Earth-ben volt olyan hack, hogy atirtad a konfig fajlban a penzt 99999999999999999999-re, es szejjelnuke-oztad a palyat. Na, ide is valami olyasmi kell.....

37F incel

2022. máj. 9. 09:38
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

10

Nő vagyok. A szemedben és még egy csomó más férfiéban természetesen nem, hiszen nem költött rám senki annyit amennyit már nem tudtam volna viszonozni.

A te saját döntésed, hogy hagyod magad kihasználni, ne a nőkön és főleg ne a nőkön mint egy arctalan massza kérd számon.

2022. máj. 9. 09:51
 14/19 anonim ***** válasza:
29%

13. Jaj hagyjad már mintha nem várnák el hogy mindent te fizess.

Komolyan ezt a joemberkedő álomvilágot úgy irigylem néha!

2022. máj. 9. 10:03
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Milliók..
2022. máj. 9. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem számolod bele, hogy egyrészt incelként zéró tapasztalatod van, másrészt emiatt is, nem vagy tisztában azzal, hogy van, aki nem akar máshogy fizetni, nem szeret tartozni. Sokkal könnyebb pénzt adni, mint mást, legalább is nekem.
2022. máj. 9. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, hogy az a csinos barátnő miért van vele és milyen...

Ez csinos nő dolgozik, van saját keresete, vagy amolyan eltartott, vagy alig keres valamit a faszi meg mindent megad neki....

2022. máj. 9. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

14

De ki várja el, hogy elhalmozd? Az az ember várja el, és most mindegy, hogy nő vagy férfi akinek nem kellesz, de az előnyökért mégis belemegy a kapcsolatba.

Én is ismerek olyan férfiakat akik évekig nekem panaszkodtak, hogy egy nekik nem tetsző nő fogadja csak a közeledésüket, majd végül belátták, hogy a lakás, az anyagiak milyen kellemes pasztelhátteret biztosítanak számukra, mégsem mondom azt, hogy te jó isten milyen anyagiasak a férfiak. Pedig... :D

2022. máj. 9. 11:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Már megbeszéltük, hogy minimum 5 millió (forint).
2022. máj. 9. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!