Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már rájöttem, hogy nem lesz soha jó állásom, nem lesz egy barátnőm, nem leszek sikeres ember, le lehet igy élni egy életet?
Figyelt kérdés
Már rájöttem, hogy különc vagyok, mindenkit az érdek vezérel, emberek nem őszinték, én nem ilyen vagyok, őszinte, és nem akarok megfelelni senkinek, nyilván igy nem is viszem semmire...ahogy látom.2022. máj. 8. 16:33
12/20 anonim válasza:
11: a színész aki csak arról híres, hogy ronda és alacsony? szerinted hány ronda és alacsony színészre van igény? pláne ma, amikor cgi-jal inkább elrondítanak egy jóképű színészt, minthogy egy eleve ronda színészt keressenek?
13/20 anonim válasza:
12: Voltak azért elég jó szerepei is ;)
Én csak a kérdésre válaszoltam, felesleges tovább pörögnöd rajta, azért hogy fogást találj rajta. Kérdés-válasz. Szívesen... kell még? :)
14/20 anonim válasza:
"ezt egy ronda alacsony ember hogyan tudja kivitelezni?"
Mondjuk tanulással...
15/20 anonim válasza:
"Mondjuk tanulással..."
MSc-t végzett mérnök vagyok, hova tanuljak már tovább? Nincs értelme.
16/20 anonim válasza:
És a szakmádban nem vagy sikeres vagy a csajozásban?
Ha az első, akkor azt ne fogd a rondaságra és alacsonyságra.
17/20 anonim válasza:
Hát ez itt a "Társkeresési problémák" kérdéskategória, nem? Szerinted miben nem vagyok sikeres?
18/20 anonim válasza:
Ez tény, viszont a kérdés, ami alatt beszélgetünk...Az csak részben tartozik ide. A kérdező valahogy összemosta a két dolgot.
19/20 anonim válasza:
Magyarországon mindenképp, sőt jobb ha ilyen vagy, csak szavazz a Fideszre amíg éhen nem halsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!